Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na Sözleşmeli Er, Jandarma'ya Uzman Erbaş Alımı Yapılacak

Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı'nın askeri personel alımlarına ilişkin duyurular gelmeye devam ediyor. MSB'nin resmi sayfasından geçtiğimiz haftalarda yayımlanan resmi duyuruda Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na sözleşmeli er alımı yapılacağı, ilgili alımlar için adayların MSB Personel Temin sayfası üzerinden başvurularını yapabileceği belirtilirken, en az ilkokul mezunları arasından gerçekleşecek bu alımlara başvuru yapmak isteyen adayların başvuru genel ve özel şartlarını dikkatle

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na Sözleşmeli Er, Jandarma'ya Uzman Erbaş Alımı Yapılacak

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na Sözleşmeli Er, Jandarma'ya Uzman Erbaş Alımı Yapılacak 

Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı'nın askeri personel alımlarına ilişkin duyurular gelmeye devam ediyor. MSB'nin resmi sayfasından geçtiğimiz haftalarda yayımlanan resmi duyuruda Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na sözleşmeli er alımı yapılacağı, ilgili alımlar için adayların MSB Personel Temin sayfası üzerinden başvurularını yapabileceği belirtilirken, en az ilkokul mezunları arasından gerçekleşecek bu alımlara başvuru yapmak isteyen adayların başvuru genel ve özel şartlarını dikkatle incelemesi gerektiği vurgulandı. 

MSB'nin sözleşmeli er alımı duyurusundan kısa süre sonra İçişleri Bakanlığı da Jandarma ve Sahil güvenlik Komutanlıklarına astsubay alımı yapılacağını duyurmuş, fakat bu alımlar için başvuru süreci sona ermişti. Jandarma Genel Komutanlığı'ndan bugün bir duyuru daha geldi. Komutanlığın resmi internet sayfasında yer alan duyuruda, Jandarma'nın 2019/1 uzman erbaş alımı kapsamında yeni alımlar için başvuruları toplayacağı, başvuru kılavuzuna Jandarma.gov.tr'den erişim sağlanabileceği, başvuruların da ilgili internet sayfasından yapılabileceği belirtildi.

Başvuru şartları ve ilgili haberimize erişim sağlamak için TIKLAYIN.

Yeni Memur Alımı Duyurusu da Bekleniyor

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'nın memur alımı konusunda da yeni bir duyuru yayımlaması bekleniyor. Bilindiği gibi 2019 yılı içerisinde Jandarma'ya 27 bin yeni personel alımı planlanıyor. Bu alımların büyük çoğunluğunun sözleşmeli er ve uzman erbaş alımlarından oluşacağı, subay ve memur alımlarının da yapılabileceği belirtiliyor. Jandarma geçtiğimiz günlerde yayımladığı duyuru ile 3 bin 375 subay alımı için başvuru toplamıştı.

Kamudan haberler, gündemdeki son gelişmeler, askeri personel alımları ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA