Jandarma'dan Uzman Erbaş Atama Duyurusu-28 Mart 2019

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında Yeni Foça Jandarma emrine ataması yapılan uzman erbaşlara yer verildi.

Jandarma'dan Uzman Erbaş Atama Duyurusu-28 Mart 2019

Son dakika haberi: Jandarma 'dan uzman erbaş atama duyurusu.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında Yenifoça Jandarma Komutanlığı emrine atanan uzman erbaşlar duyuruldu. 

 YENİFOÇA JANDARMA KOMD.TER.MÜC.OKL.K.LIĞI EMRİNE ATANAN KOMD./DALIŞ A. BRANŞLI UZMAN ERBAŞ ATAMA DUYURUSU

1. Başarılı olan adayların atamaları Başvuru Kılavuzunda belirtildiği üzere; öncelikle idarenin ihtiyaçları, müteakiben adayların tercihleri dikkate alınarak kontenjanlar doğrultusunda yapılmıştır.

2. Jandarma Genel Komutanlığının Sözleşmeli Uzman Erbaş Temini kapsamında sınavlarda başarılı olup, işlemleri tamamlanan adayların eğitimlerine 06 Mayıs 2019 tarihinde başlanacaktır.

3. Ataması yapılan adaylar, kendilerine en yakın İl Jandarma Komutanlığına giderek, Personel Şube Müdürlüğünde evraklarını onaylatacak ve bu duyurunun “Açıklama” satırında bildirilen tarihte saat.13.00 ‘a kadar Yenifoça J.Komd.Ter.Müc.Hrk.Ok.K.lığında hazır bulunacaklardır.

4. Ataması yapılan adaylardan “Açıklama” satırında belirtilen yer ve zamanda hazır bulunmayanlar, haklarından vazgeçmiş sayılarak işlemleri iptal edilecektir.

5. Ayrıca, Başvuru Kılavuzunda belirtildiği üzere; TSK’da daha önceden veya halen görev yapan subay, astsubay, uzman jandarma, uzman erbaş veya sözleşmeli erbaş ve er (Sözleşmeli Erbaş ve Er Kanununda yer alan hükümler hariç) olarak istihdam edilenler ile askeri öğrencilikle ilişiği kesilen adayların atamaları yapılsa dahi haklarında fesih işlemleri uygulanarak ilişikleri kesilecektir.

6. Uzman erbaş adayları ikamet ettikleri veya halen askerlik yaptıkları yerlerde bulunan İl J.K.lıkları tarafından kendilerine verilen taahhüt senedini 2 suret olarak noterde onaylattırılıp (muvazzaf askerlik yükümlülüğüne başlamayanlar 29 Nisan 2024, muvazzaf askerlik hizmetine devam edenler ile askerlik hizmetini bitirmiş olanlar 31 Aralık 2021 tarihine kadar taahhütname yaptıracaklardır.)

7. Ataması yapılıp eğitime başlayacak adaylar ihtiyaç duyacağı şahsi malzemelerini yanlarında getirecektir. Adayların Yanlarında Getirecekleri Belgeler:

a. İki Adet Noter Taahhütnamesi (Bknz. örnek belge www.jandarma.gov.tr adresinde yer almaktadır.)

b. İki Adet Nüfus Cüzdan fotokopisi

c. İki adet Evli olan Adaylar için Eş ve Çocuklarına ait Nüfus Cüzdan fotokopisi

ç. İki Adet Evlilik Cüzdanı fotokopisi

d. İki Adet Ailelerine ait Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ve İkamet Belgesi

e. (Varsa) iki Adet Ehliyet Tıpkı Çekimi (fotokopisi)

f. (İki suret) Askerlik hizmetini tamamlayanlar için terhis belgesi onaylı fotokopisi . (Bknz. örnek belge www.jandarma.gov.tr adresinde yer almaktadır.)

g. (İki suret) Askerlik hizmetine devam edenler için hizmet durum belgesi aslı ve onaylı fotokopisi.

ğ. Varsa çavuş diplomasının onaylı fotokopisi (iki suret)

h. İki Adet Onaylı Diploma veya Öğrenim Belgesi fotokopisi

ı. Alınmış olan uzman erbaş olur sağlık kurulu raporu aslı ( Şahsın yanında bulunuyorsa)

i. 3 Adet Tebliğ-Tebellüğ Belgesi (İl J.K.lıklarınca Düzenlenecek)

Belgeler Yenifoça J.Komd.Ter.Müc.Hrk.Ok.K.lığına götürülmek için, asılları gördükten sonra İl Jandarma Komutanlığına onaylatılacaktır.

8. Başvuru kılavuzunda belirtilen şartları taşımadığı tespit edilen adayların ataması yapılsa dahi haklarında fesih işlemleri uygulanarak ilişikleri kesilecektir.

a. Sağlık Raporu “Uzman Erbaş Olamaz” kararlı adayların işlemleri iptal edilecektir.

b. Ayrıca, göreve başlasa dahi TSK’da daha önceden görev yaptığı tespit edilen adaylar hakkında fesih işlemleri uygulanarak ilişiği kesilecektir.

*Belgeler, Yenifoça J.Komd.Ter.Müc.Hrk.Ok.K.lığına götürülmek için, asılları görüldükten sonra İl Jandarma Komutanlığında onaylatılacaktır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Temin ile ilgili sorularınız için: Personel Temin Merkez K.lığı (0 312 464 48 36)

Atama ile ilgili sorularınız için: İkamet ettiğiniz İl J.K.lıkları Personel Şubeleri

Eğitim ile ilgili sorularınız için: Yenifoça J.Komd.Ter.Müc.Hrk.Ok.K.lığı (0 232 827 00 10)

Atama sorgulama sayfası için TIKLAYIN

YENİ UZMAN ERBAŞ  ALIMI İLANLARI YAYIMLANDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN