Jandarma Uzman Çavuş, Spor Aşaması Sonrası Şehit Oldu

Son dakika haberi: Düzce 'de meslek için fiziki yeterlilik sınavına giren Jandarma uzman çavuş, koşu sonrası rahatsızlandı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Jandarma Uzman Çavuş, Spor Aşaması Sonrası Şehit Oldu

Son dakika haberi: Uzman çavuştan kahreden haber geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre, Düzce 'de fiziki yeterlilik testi kapsamında yapılan koşu sonrasında rahatsızlanan uzman çavuş, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı tarafından, söz konusu olay ile ilgili yapılan açıklamada, rütbeli personele yönelik fiziki yeterlilik testi kapsamında koşu icra edildiği belirtildi.

TEST SONRASI RAHATSIZLANDI

Yapılan açıklamanın devamında, test sonrası Beyköy Jandarma Karakol Komutanlığında görev yapmakta olan Jandarma Uzman Çavuş Erdem Aydın 'ın rahatsızlandığına yer verildi. Bir anda rahatsızlanan Erdem Aydın 'a ilk müdahale bölgede yapıldı. Spor testi için bölgede hazır halde bulunan ambulanstaki sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahale sonrası uzman çavuş hemen hastaneye kaldırıldı ve tedavbi altına alındı.

Açıklamada, İl Jandarma Komutanlığına en yakın hastaneye sevk edilen Jandarma Uzman Çavuş Erdem Aydın 'ın burada  doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve şehit olduğuna yer verildi.

Kamubulteni.com   |  Ankara