Jandarma'dan Asayiş Branşlı Uzman Erbaş Atama Duyurusu

Jandarma Genel Komutanlığı 'ndan bir son dakika duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuruda asayiş branşı uzman erbaşların atamalarının yapıldığına yer verildi.

Jandarma'dan Asayiş Branşlı Uzman Erbaş Atama Duyurusu

Jandarma Genel Komutanlığı 'ndan atama duyurusu geldi.

Jandarma Genel Komutanlığı Personel/Öğrenci Temin Sistemi tarafından yayımlanan son dakika duyurusunda asayiş branşlı uzman erbaşların atamalarının yapıldığına yer verildi.

Bugün sabah saatlerinde yayımlanan duyuruda Kastamonu 5. Eğitim Alay Komutanlığı Emrine Atanan Asayiş Branşlı Uzman Erbaşların atama durumlarına, görev tarihine ve diğer detaylara yer verildi. 

Jandarma 'dan yapılan son dakika açıklaması şu şekilde;

UZMAN ERBAŞ ATAMA SONUÇ DUYURUSU KASTAMONU 5'NCİ EĞT.A.K.LIĞI EMRİNE ATANAN ASAYİŞ BRANŞLI

Sorgulama ekranı için TIKLAYIN

Yukarıdaki linkte açılan sayfada , sorgula kısmına tıklayın ve e devlet şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra sol menüde bulunan Sonuç Bilgileri kısmını tıklayın ve atama sonucunuzu buradan sorgulayın.

YENİ ASAYİŞ KOMANDO UZMAN ERBAŞ ALIMI DUYURUSU BEKLENİYOR

Atamalar yapıldıktan sonra artık yeni uzman erbaş alım ilanının gelmesi gerekiyor. 1,5 yıldır bekletilen uzman erbaş adayları daha fazla bekletilmemelidir.

UZMAN ERBAŞ ALIMI DUYURUSU GELDİĞİNDE İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

JANDARMA ASTSUBAY ALIMI BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN