Jandarma Astsubay Alımı İçin Yeni Duyuru: İşte Çağrılan Yedek Adaylar

Jandarma Astsubay alımı için yeni duyuru geldi. Yayımlanan duyuruda ASEM'lerde eğitime alınacak yedek adayların isimlerine yer verildi.

Jandarma Astsubay Alımı İçin Yeni Duyuru: İşte Çağrılan Yedek Adaylar

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bir son dakika açıuklaması geldi.

Jandarma ve Sahil güvenlik Akademisi tarafından yapılan son dakika açıklamasında astsubay alımında yedek adaylar arasından aday çağrısına yer verildi. Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı sivil kaynaktan Sözleşmeli Astsubay temini kapsamında Astsubay Eğitim Merkezi Komutanlığına yapılan ASİL yerleştirmeler sonrası kayıt yaptırmayan adayların yerine yeni adaylar çağrıldı.

Yayımlanan duyuruda aşağıdaki isimleri yazan yedek adayların 26-30- 31 Ekim 2018 tarihlerinde 09.00-15.00 arasında (Ankara için 09.00- 13.00 arası) hazır olmaları gerekmektedir. 

Olumsuz sağlık raporu alanların kaydı yapılmayacaktır denilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Sağlık raporu işlemleri devam edenler dahil, kayıt kabul işlemlerinin yapılacağı tarih ve saatlerde belirtilen yerde hazır bulunmayan; ilan edilen tarih ve sürelere göre hareket etmeyen adaylar tüm haklarından vazgeçmiş sayılırlar. Eksik ve yanlış belge getiren adayların belirtilen zamanda eksiklikleri tamamlanamaz ise kayıt ve kabul işlemleri yapılmayacaktır. Bu durumda aday, vazgeçmiş ve elenmiş kabul edilerek işlemleri iptal edilecek ve kontenjan eksiği, sıradaki yedek adaydan itibaren tamamlanacaktır.

Adaylar, kayıt ve kabul işlemlerinin yapılmasından sonra intibak eğitimine başlayacaklar; intibak eğitiminde ayrılan adayların yerine sırası gelen YEDEK adaylar kısa mesaj veya internet duyurusuyla çağırılacaktır

Kontenjanın tamamlanması amacıyla YEDEK adayların çağırılmasına, internet duyurusu ve/veya cep telefonlarına kısa mesaj (SMS) ile devam edilecektir.

Kendisine kayıt kabul çağrısı yapılan yedek adaylar www.jandarma.gov.tr adresinin “Personel Alımı” sayfasında yayımlanan “Astsubay Eğitim Merkezi Komutanlığı (ASEM) Kayıt Kabul Duyurusunda belirtilen belgeleri hazırlayacak ve dosya içerisinde yanlarında getireceklerdir.

Yeni astsubay alımı ilanı yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.