Fahrettin Yokuş: Kahraman Uzman Çavuşlarımızın Talepleri Görmezden Gelinemez

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş , Uzmanlar Federasyonunu ziyaret ederek burada kahraman ordumuzda görev yapan uzmanların sorunları ve beklentileri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Fahrettin Yokuş: Kahraman Uzman Çavuşlarımızın Talepleri Görmezden Gelinemez

Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş , Uzmanlar Federasyonunu ziyaret ederek burada kahraman ordumuzda görev yapan uzmanların sorunları ve beklentileri hakkında yetkililerden bilgi aldı. Kahraman ordumuzun belkemiği uzman çavuşların sorunlarını TBMM 'de ve ulaşabildiği her platformda gündeme getireceğini belirten İYİ Parti Konya milletvekili Yokuş, uzmanlar federasyonunca kendisine verilen talepler listesini dikkatle inceledikten sonra önümüzdeki süreçte TBMM'de kadro talebi, doğu görev sürelerinin düşürülmesi, uzman çavuşların yaş haddi,  uzman çavuş özlük haklarının belirlenmesi, kıdem işaretlerinin rütbe olarak verilmesi, tazminatlardaki adaletsizliğin giderilmesi, sağlık şartlarının subay ve astsubaylarda olduğu gibi düzenlemesi, sınıf değişikliği, orduevi ve kamplardan faydalanma, lojman yüzdelerinin arttırımı gibi konuları gündeme getireceğini, konuyla ilgili her türlü girişimi yerine getireceğini söyledi.

Kamu Bülteni'ne ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Yokuş, Milleti için gözünü kırpmadan şehadete koşan kahraman uzman çavuşların orduevlerine alınmamasının, kadro taleplerinin görmezden gelinmesinin vicdansızlık olacağını belirterek, "Kahraman ordumuzun gözbebeği, bel kemiği uzman çavuşlarımız her şeyin en iyisine layıktır, onlar gözünü budaktan sakınmazken, kadroyu, orduevini onlardan sakınmak olmaz. Kahraman evlatlarımıza müjdeli haberleri vermek, onların yaş, kadro gibi taleplerini gündeme getirmek için gücümüz yettiğince , erişebildiğimiz her yere erişecek, kahramanlarımızın sorunlarını gündemde tutmayı sürdüreceğiz" dedi.

Uzman Çavuş alımları, sözleşmeli er alımları, gündemdeki son gelişmeler, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. İndirmek için TIKLAYIN.