En Az İlkokul Mezunu Uzman Onbaşı Alımı Ne Zaman?

Milli Savunma Bakanlığı yeni dönem uzman onbaşı alımı başvuruları ne zaman başlayacak? Geçtiğimiz aylarda alınan başvurular yeniden başlayacak mı?

En Az İlkokul Mezunu Uzman Onbaşı Alımı Ne Zaman?

Kara Kuvvetleri Komutanlığı uzman onbaşı alımı yapacak mı?

Son günlerde bize en çok gelen soru bu yönde. Uzman onbaşı olmak isteyen ilkokul mezunları, Kara Kuvvetleri Komutanlığı 'nın uzman onbaşı alımı yapıp yapmayacağını merak ediyor. Kamubulteni.com 'a mesaj atan ve bu konuda bilgi isteyen takipçilerimiz için bu haberimizi kaleme aldık.

Uzman onbaşı alımını bekleyen adaylar kamubulteni.com mobil uygulamasını indiriyor.

22 Şubat günü Milli Savunma Bakanlığı Personeli Temin Daire Başkanlığı (PERTEM) ile Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfaları aracılığıyla ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda uzman onbaşı kadrosuna en az ilkokul mezunu adaylar arasından asker alımı yapılacağı bildirildi.

MSB 'nin yayımladığı bu ilanda en çok başvuru uzman onbaşı kadrosuna oldu. Ancak Haziran ayında uzman onbaşı alımı için başvuru ekranı kapatıldı. Başvuru ekranı kapandıktan sonra adaylar, başvuruların ne zaman alınacağını merak etmeye başladı.

İlana başvuru yapan adaylar mülakatlara çağrılmaya başlarken yeni alım için henüz bir açıklama yok.

UZMAN ERBAŞ VE SÖZLEŞMELİ ER DUYURUSU GELDİ

Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri 'ne uzman erbaş alımı için başvuur ekranı geçtiğimiz gün açıldı. Ama uzman onbaşı alımı için başvuru ekranı açılmadı. Uzman erbaş  alımı duyurusu ve başvuru detayları için TIKLAYIN sözleşmeli er alımı detayları için  TIKLAYIN

YENİ UZMAN ONBAŞI ALIMI DUYURUSU NE ZAMAN GELECEK?

En az ilkokul mezunu uzman onbaşı alımı duyurusunun bu yıl gelmesine zor gözüyle bakılıyor. İhtiyaç olması halinde ilan yayımlanabilir ancak MSB'den bu konuda bir açıklama gelmedi. Bu durumda yeni uzman onbaşı alımı için ilanın 2019 yılının ilk aylarında yayımlanması bekleniyor.

Uzman onbaşı alım ilanı geldiği anda bildirim alarak haberdar olmak için;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER