Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Alımı Kayıt İşlemleri Başlıyor

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er alımı ön sözleşme ve kayıt işlemleri başlıyor.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Alımı Kayıt İşlemleri Başlıyor

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na sözleşmeli er temini kapsamında başvurusu kabul edilen adaylar kayıt ve ön sözleşme heyecanı yaşıyor. MSB'den geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruda kayıt ve ön sözleşme işlemlerinin 30 Ekim ile 2 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılacağı belirtilmişti.

Kayıt ve ön sözleşme işlemleri tamamlanan adaylar doğrudan Temel Askerlik ve Nosyon Kazandırma eğitimine katılacaklar. Halihazırda silah altında bulunan adaylar birliklerinden erken terhis işlemine tahi tutularak hizmet durum çizelgesi hazırlanarak kayıta gönderilecekler.

Adayların yanlarında pijama takım, eşofman takımı (koyu renk) , spor ayakkabısı, iç çamaşırı, traş malzemeleri, sabun - şampuan, havlu , çorap (siyah), terlik, diş fırçası, şort, cep telefonu getirilecekse (Kamerasız ve askercell hatlı) , not defteri ve kalem, spor çabtası, alışveriş ihtiyuaçları maksadıyla düşük limitli kredi ya da banka kartı getirmesi gerekiyor. Kesin kayıt işlemleri İzmir Deniz Er Eğitim Komutanlığı Poligon- Karabağlar'da yapılacak. 

Polis Alımı, Askeri Personel Alımları, Kamu ve Özel Sektör İş Fırsatlarını Kaçırmamak için Türkiye'nin Lider Memur haberleri sitesi kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

Kamu Bülteni Ücretsiz Uygulaması için TIKLAYIN