24 Yaşındaki Uzman Çavuş Başından Vurulmuş Halde Bulundu

Giresun'da meydana gelen feci olayda 24 yaşındaki uzman çavuş, başından vurulmuş halde evinin 100 metre ilerisinde bulundu.

24 Yaşındaki Uzman Çavuş Başından Vurulmuş Halde Bulundu

Yürek yakan haberin adresi Giresun oldu. Bir uzman çavuş başından vurulmuş halde bulundu.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Giresun 'a bağlı Şebinkarahisar ilçesi 'nde silahla başından vurulmuş halde bulunan ve kimliği Ufuk Kaşıkçı olduğu belirlenen uzman çavuş, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bölgeden alınan son dakika bilgisine göre Şebinkarahisar İlçesi 'nde görev yapmakta olan ve 24 yaşında olduğu öğrenilen Ufuk Kaşıkçı isimli uzman çavuş, ikamet ettiği evinin yaklaşık 100 metre uzağında başından vurulmuş halde yaralı şekilde bulundu. Çevredeki vatandaşlar tarafından başınadn vurulmuş yaralı halde bulunan uzman çavuş Kaşıkçı için bölgeye sağlık ekipleri çağrıldı. İhbar üzerine kısa süre içinde bölgeye gelen sağlık Betgaranti ekipleri tarafından ilk müdahalesinin yapılmasının ardından hemen Giresun Devlet Hastanesine kaldırılan ve burada tedavi altına alınan Uzman Çavuş Ufuk Kaşıkçı, ağır yaralı olarak hemen tedavi altına alındı.

Tedavi altına alınan Kaşıkçı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 

Edinilen son dakika bilgilerine göre evinden, görev başına gitmek için çıkan ve bu esnada başından vurulan Kaşıkçı 'nın Isparta nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. 

Kaşıkçı'nın göreve gitmek için evden çıktığı ve Isparta nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, memur alımı haberlerinden , asker alımlarından ve daha fazlasından anında haberdar olmak için Kamubulteni.com adresini takipte kalın.

Kamubulteni.com | Ankara