2019 Jandarma Astsubay Maaşı ve Başvuru Sayfası (JÖH Alımı)

Jandarma Genel Komutanlığı 2019 yılı astsubay alımı başvurusu önceki gün başladı. Başvurular başladı ama başvuru ekranı hata veriyor. Peki jandarma astsubaylar ne kadar maaş alır? Başvuru sayfası ne zaman düzelecek? İşte jandarma astsubay alımı hakkında son bilgiler.

2019 Jandarma Astsubay Maaşı ve Başvuru Sayfası (JÖH Alımı)

2019 yılı ilk astsubay alımı için başvurular başladı.

Başvuruların başlaması ile birlikte adaylar , nasıl başvuru yapacaklarını, başvuru şartlarının ne olduğunu ve astsubayların maaşlarının ne kadar olduğunu araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak adaylara yardımcı olması için bu haberimizi kaleme aldık.

JANDARMA 3375 ASTSUBAY ALACAK

Jandarma Genel Komutanlığı 2019 yılı sözleşmeli ve muvazzaf astsubay alımında sayı 3375 olarak açıklandı. Jandarma bünyesine yapılacak alımda adayların en az ön lisans mezunu olması gerektiğine yer verildi.

BAŞVURU SAYFASI HATA VERİYOR

KPSS 60 puan şartı ile alınan başvurular önceki gün başladı. Sabah saatlerinde başlayan ve kamubulteni.com 'un takipçilerine anlık aktardığı başvuru ekranı , akşam saatlerindne bu yana hata veriyor. 

YOĞUN İLGİ

Jandarma astsubay alımı başvuru ekranının açılmasının ardından on binlerce aday , başvurusunu yapmak için sisteme giriş yaptı. Yoğun giriş olması nedeniyle de Jandarma 'nın Personel sayfası akşamdan bu yana hizmet veremiyor. 

BAŞVURU EKRANI NE ZAMAN AÇILIR?

Başvuruların önceki gün başlaması ile birlikte adaylar yoğun şekilde giriş yaptı. Yarın ya da bir sonraki gün siteye girişlerin azalması ile başvuru ekranı sorunsuz şekilde hizmet verecektir.

SON BAŞVURU NE ZAMAN?

Astsubay alımında son başvuru 13 Mart 2019 günü. Başvuru esnasında sıkıntı yaşamamak için 2-3 Mart gibi başvurunuzu yapmanız önerilir. Başvuru yaparken İnternet Ezplorer kullanmanız, herhangi bir sorunla karşılaşmamanızı sağlayacaktır. 

ASTSUBAY MAAŞI NE KADAR?

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde astsubay olarak görev yapmakta olan bir kolluk personeli, en az 5 bin 500 TL maaş almaktadır. bu maaşa görev yaptığı bölge, terör tazminatı ve diğer faktörler de eklenince maaş 6 bin TL 'yi geçmektedir. 

ASTSUBAY ALIMI DETAYLARI, BAŞVURU ŞARTLARI VE BRANŞ DAĞILIMI İÇİN TIKLAYIN

Başvuru ekranı için Tıklayın

TÜM KAMU İLANLARINDAN, JÖH-PÖH-SUBAY POLİS ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İSTİYORSANIZ AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN