MSB Uzman Erbaş ve Uzman Onbaşı Alımını Bekleyenler Dikkat!

Uzman erbaş ve uzman onbaşı olmak isteyen en az ilkokul mezunu adaylar dikkat !! Milli Savunma Bakanlığı yeni celp dönemi için başvuruları alırken , askere giden adaylar arasından uzman alımına ağırlık verileceği bildirildi. İşte detaylar.

MSB Uzman Erbaş ve Uzman Onbaşı Alımını Bekleyenler Dikkat!

Uzman erbaş ve onbaşı olmak isteyen adaylar dikkat.

Yüz bindne fazla genç , askeriyeye girmek için merakla ilanları bekliyor. Milli Savunma Bakanlığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı en az lise mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı yaparken , binlerce aday uzman onbaşı alımlarının ne zaman olacağını , ilanlara nasıl başvuru yapacağını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak bu haberimizde uzman onbaşı ve uzman erbaş alımlarına yer verdik.

YENİ SİSTEMDE İLK CELP DÖNEMİ GELİYOR

Yeni askerlik sistemi yürürlüğe girdi ve 16 Temmuz tarihinde bir duyuru geldi. Yayımlanan duyuruda askerlik yapacak adayların yedek subay- yedek astsubay ve erbaş/er başvurularının alınmaya başladığına yer verildi. 

Askere gidecek , askerlik görevini yapacak adaylar için gelen duyuruda başvuruların e devlet üzerinden ve askerlik şubelerinden yapıldığı bildirildi. Askere gidecek gençler için son gün 31 Temmuz 2019. Detaylar için TIKLAYIN

UZMAN ERBAŞ-ONBAŞI ADAYLARI BU SAYFADA

Uzman erbaş ve onbaşı alımını bekleyen adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA

UZMAN ONBAŞI-ERBAŞ OLMA ŞANSI YÜKSELDİ

Yeni askerlik sistemine geçilmesi ile birlikte uzman onbaşı olmak isteyen adaylar için en kolay yol askere gitmek oldu. Milli Savunma Bakanlığı , askerliğini yaparken uzman erbaş ve uzman onbaşı alımlarına başvuru yapan adaylara öncelik verileceğini ifade etti. 

Askerdeyken başvuru yapan ve mülakatlara giren adaylara  ek puan verilecek uzman erbaş - onbaşı olmaları diğer adaylara göre daha kolay olacak.

Uzman onbaşı alımları en az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılmaktadır. 

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 'nın önümüzdeki Eylül-Ekim aylarında uzman erbaş alımı için ilana çıkması bekleniyor. 

YÜKSELME ŞANSI DA VAR

Askerlik yaparken uzman olan adaylar, eğitim ve diğer şartları da taşıması durumunda astsubay ve subay da olabilecek. 

Astsubay olabilmek için adayların en az ön lisans mezunu , subay olabilmek için de adayların lisans ve lisansüstü mezunu olması gerekmektedir. 

UZMAN ERBAŞ ALIMI İLANI GELDİĞİ ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN