Uzman Erbaş ve Komando Alımı İçin Son Dakika Duyurusu (MSB 2019)

Milli Savunma Bakanlığı 2019 yılı uzman erbaş alımı hakkında son dakika gelişmesi. PERTEM 'den yapılan duyuruda başvuru ekranının kapatıldığına yer verildi.

Uzman Erbaş ve Komando Alımı İçin Son Dakika Duyurusu (MSB 2019)

Son dakika haberi: Uzman erbaş ve uzman onbaşı alımı başvuru ekranı kapatıldı.

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2019 yılı uzman erbaş ve uzman onbaşı alımı başvuru ekranı kapatıldı. MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı PERTEM 'den yapılan son dakika açıklamasında başvuru ekranının kapatıldığına yer verildi.

Geçtiğimiz ay yayımlanan ve ilk olarak kamubulteni.com 'da yer alan ilanda Kara Kuvvetleri Komutanlığı, en az ilkokul mezunu adaylar arasından uzman onbaşı ve en lise mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı yapacağını duyurdu. İlana başvurular Ocak ayı sonunda başlamış ve internet üzerinden alınmaya devam edilmişti.

YOĞUN BAŞVURU

İlanın yayımlanması ile birlikte on binlerce aday, Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde uzman erbaş olmak için müracaatını yaptı. 11 farklı branşa yapılan uzman erbaş alımında yoğun başvuru olması sonrası başvuru ekranı kapatıldı.

PERTEM'e baktığımızda sadece sivil memur ve silahlı kuvvetler uzman yardımcısı alımı için başvuruların devam ettiği görülüyor.

Başvurusu devam eden ilanlar için Tıklayın

ALIM YAPILAN BRANŞLAR

KKK uzman erbaş alımında branşlar şu şekilde;

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kara Kuvvetleri uzman erbaş ve uzman onbaşı alımı başvuru sonuçları için tarih belli değil. Başvuru sonuçları ve mülakat tarihleri açıklandığı anda kamubulteni.com 'da olacak. Siz de bildirim alarak haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Uzman erbaş alımı kılavuzu için TIKLAYIN

SIRADA JANDARMA ALIMI VAR

KKK uzman erbaş alım ilanının ardından sıra Jandarma uzman erbaş alımına geldi. İlan için geri sayım devam ediyor.