Uzman Erbaş Olmak İsteyenler Dikkat !

Milli Savunma Bakanlığı, Kuvvet Komutanlıklarına en az lise mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı yapıyor. Peki ilana başvurular nasıl yapılacak? Başvuru ekranı ve başvuru sonrası detaylar haberimizde.

Uzman Erbaş Olmak İsteyenler Dikkat !

Uzman erbaş olmak isteyen adaylar dikkat !! Başvurular sona eriyor

Milli Savunma Bakanlığı tarafından geçtiğimiz ay bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı yapılacağına yer verildi. Kara, Deniz ve Hava kuvvetleri Komutanlığı bünyelerine yapılacak uzman erbaş alımında başvurular 26 Ekim günü sona eriyor.

MSB tarafından yayımlanan duyuruda alınacak uzman erbaşların Kuvvet Komutanlıkları bünyesinde istihdam edileceğine yer verilirken adayların aşağıdaki şartları taşıyor olması gerektiğine yer verildi:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak
  • En az lise ve dengi okul mezunu olmak
  • Askerlik hizmetini erbaş veya er olarak yapmış veya başvurduğu esnada yapıyor olmak
  • Askerlik hizmetini yapmış olan adaylar için 25 Eylül 2013 tarihi ve sonrasında terhis olanlar,
  • 01 Ocak 1991 tarihi ve sonrasında doğanlar
  • Askerî öğrencilik ile ilişiği kesilmemiş olmak
  • Türk Silahlı Kuvvetlerinde daha önce subay (yedek subay dâhil), astsubay, uzman jandarma veya uzman erbaş olarak istihdam edilmemiş olmak

BAŞVURU

Uzman erbaş alımına başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantı adresine giderek müracaatını internet üzerinden yapabilir.

Başvuru yapmak için tıklayın

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Uzman erbaş alımı başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli değil. Sonuçlar açıklandığı anda bildirim olarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin. Sonuçlar açıklandığı anda bildirim atarak takipçilerimizi haberdar edeceğiz.

SEÇİM AŞAMALARI

UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDIĞI ANDA VE YENİ UZMAN ERBAŞ ALIM İLANLARI YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara