TSK'ya 6-7 Bin TL Maaşla Kadın-Erkek Bordo Bereli Alımı Yapılacak-Adaylar Dikkat

TSK bünyesine 2019 yılının kalan günlerinde askeri personel alımları devam edecek. Uzman erbaş, subay ve astsubay kadrolarına yapılacak alımlar sonrası adaylar , Özel Kuvvetler Komutanlığı 'nın bordo bereli alımlarına müracaat edebilecek. İşte bordo bereli olma yolu.

TSK'ya 6-7 Bin TL Maaşla Kadın-Erkek Bordo Bereli Alımı Yapılacak-Adaylar Dikkat

2019 yılında yeni bordo bereli alımı olacak.

Hemen hemen her Türk gencinin en büyük hayali TSK bünyesinde bordo bereli olmak. Bordo bereliler , Türk Silahlı Kuvvetleri 'nin en seçkin askerleridir. Zorlu bir eğitimden geçen askerler , eğitimi başarı ile sona erdirmesinin ardından bordo berelerini alıp TSK 'ya ellerindne gelen en iyi hizmeti vermeye başlarlar.

On binlerce genç ise TSK bünyesinde nasıl bordo bereli olabileceğini araştırıyor , bordo bereli alımı ilanlarını kovalıyor. Biz de Kamubulteni.com olarak kadın - erkek adaylar için bu haberimizi kaleme aldık.

BORDO BERELİ ALIMLARI  AÇIKTAN MI YOKSA TSK İÇİNDEN Mİ OLUR?

TSK bünyesine bordo bereli alımları Özel Kuvvetler Komutanlığı tarafından yapılmaktadır. ÖKK , her yıl TSK bünyesindeki askerler arasından yaptığı seçim aşamaları sonrası başarılı olanları zorlu eğitime alıyor ve bordo bereli olarak yetiştiriyor. 

Özetle, Bordo bereli asker alımları TSK bünyesindeki askerler arasından yapılır. Açıktan bordo bereli alımı yapılacak şeklinde ilan yayımlanmaz. 

2019 YILINDA ALIM OLACAK

2019 yılının kalan aylarında TSK bünyesine asker alımları devam edecek. En az ilkokul mezunu adaylar arasından uzman erbaş , en az ön lisans mezunu adaylar arasından astsubay ve lisans-lisansüstü mezunu adaylar arasından subay alımı yapılacak. 

TSK bünyesine yapılacak bu alımlara başvuru yapan ve kazanan adaylar , daha sonra meslek içi yapılacak bordo bereli asker alımlarına başvuru yapabilir ve seçim aşamalarını , eğitim sürecini geçmesi durumunda bordo bereli olabilirler.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

2019 yılının kalan günlerinde yapılacak uzman erbaş , subay ve astsubay alımlarının tarihleri net değil. Her yıl uzman erbaş alımları Ekim ayında yapılmakta , subay ve astsubay alımları için de ilanlar Kasım ayında gelmektedir. Yine bu yıl da ilanların bu aylarda geleceği belirtiliyor. 

İLANA BAŞVURACAK KADIN-ERKEK ADAYLAR BU SAYFADA

Bordo bereli ilanını bekleyen kadın-erkek adaylar bu adreste  TIKLA-KATIL

UZMAN ERBAŞ-SUBAY-ASTSUBAY İLANI GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Not: Haberin ilk fotoğrafı yanlış fotoğrafla yayımlanmıştır. Fotoğraf düzeltildi. Bu dikkatsizlik nedeniyle takipçilerimizden özür dileriz.