Talimat Verildi: Yeni Jandarma Alımı Yapılacak (Asayiş, JÖH, Astsubay)

Kamubulteni.com olarak edindiğimiz son dakika bilgisinde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yeni jandarma alımı için talimat verdiğini öğrendik.

Talimat Verildi: Yeni Jandarma Alımı Yapılacak (Asayiş, JÖH, Astsubay)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir son dakika açıklaması yaptı.

Antalya | Avrupa ve Akdeniz Jandarmalar ve Askeri Statülü Kolluk Kuvvetleri Birliği Zirve Toplantısı 2018 'e katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada Jandarma 'nın ülkede ne kadar önemli bir konumda olduğunu, hem askeri görevlerde büyük görev aldığı, hem de yurt içinde asayiş olaylarında dikkat çeken görevler üstlendiğini söyledi.

Jandarma 'nın asayiş, trafik ve güvenlik gibi konularda önemli bir yeri olduğunu ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, personel ihtiyacının da karşılanacağını söyledi.

BAKAN SOYLU'DAN TALİMAT

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, trafik terörünün sona ermesi için ciddi şekilde çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda hava destekli de gerçekleştirilen çalışmalara Jandarma ekipleri de ciddi şekilde destek veriyor. Bakan Soylu 'nun bakanlığa verdiği talimatta trafik terörünün sona erdirilmesi ve Jandarma ile EGM'de personel eksiklerinin sona erdirilmesini istedi.

Bu kapsamda Bakanlık yeni polis ve jandarma alımları için çalışmalara hız kazandırdı.

TERÖRİSTLER UÇAK YAPMAYA ÇALIŞMIŞ

Bakan Soylu yaptığı açıklamada , "Ülkemizde ele geçirdiğimiz PKK mağaralarında silahların yanı sıra torna makineleri bile bulduk. Bu mağaralar, deniz seviyesinden 2 bin 500-3 bin metre yükseklikte, bazıları 3 katlı ve yerin 100 metre altına doğru gidiyor." ifadelerini kullandı.

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALIN

Yeni Jandarma alımından bildirim alarak haberdar olmak için;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER