Sahil Güvenlik Yeni Askeri Personel Alacak

Sahil Güvenlik Komutanlığı yeni askeri personel alımı için duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda komutanlık bünyesine uzman erbaş alınacağına yer verildi.

Sahil Güvenlik Yeni Askeri Personel Alacak

Sahil Güvenik Komutanlığı yeni bir ilan yayımladı.

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda en az lise mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı yapılacağına yer verildi. Bugün yayımlanan ilanda söz konusu uzman erbaş alımı için başvuruların 17 Eylül gününden itibaren alınacağına yer verildi. 27 Eylül tarihine kadar alınacak başvuruların detayları , başvuru ekranı için KAMUBULTENİ.COM 'u takipte kalın.

Türk Silahlı Kuvvetleri Kuvvet Komutanlıkları bünyesinde uzman erbaş olmak için bekleyen adayları sevindiren açıklama Sahil güvenlik Komutanlığı 'ndan geldi.

Söz konusu alımda aşağıdaki sınıflara uzman erbaş alınacağına yer verildi:

En az lise mezunu adaylar arasından yapılacak uzman erbaş alımında adayların askerliğini yapmış ya da yapıyor olması gerektiğine yer verildi. 01 Ocak 1991 ve daha sonra doğan adaylar alınacak. Terhis olan adayların ise terhis süresinin üzerinden 5 yıl geçmemiş olması gerekmektedir. Sadece erkeklerin yapabileceği başvurularda adayların en az 164 cm boyunda olması gerekmektedir.

Söz konusu uzman erbaş alımına başvurular 17 Eylül tarihinde başlayacak. Pazartesi günü saat 15,00 'da müracaatlar başlayacak. Başvuru ekranı açıldığı anda bildirim almak için Kamubulteni mobil uygulamasını akıllı telefonunuza indirin. Mobil uygulamamızı indirmek için aşağıdaki bağlantı adreslerini kullanın.

Yeni uzman erbaş alımları ve tüm kamu personeli ilanları sitemizde.

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara