MSB ve Jandarma 2019 Uzman Erbaş Alımı İçin Yeni İlanlar Geliyor

Milli Savunma Bakanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığı 2019 yılı uzman erbaş alımlarında yeni ilanlar bekleniyor. İşte süreçte son durum ve son bilgiler ile detaylar.

MSB ve Jandarma 2019 Uzman Erbaş Alımı İçin Yeni İlanlar Geliyor

Jandarma ve MSB uzman erbaş alımları için geri sayım devam ediyor.

Jandarma Genel Komutanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı , 2019 yılı uzman erbaş alımları için geri sayım devam ediyor. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacak uzman erbaş alımlarını bekleyen adaylar , ilanların ne zaman yayımlanacağını , başvuru şartlarının ne olacağını , ilanın hangi sayfada yayımlanacağını araştırmaya başladı. Biz de uzman erbaş adaylarından gelen yoğun talep sonrası uzman erbaş alımlarını gündemde tutmak, adayların sesini duyurmak için bu haberimizi yazdık.

YÜZ BİNLERCE GENÇ UZMAN ERBAŞ OLMAK İSTİYOR

Kamubulteni.com 'un en yoğun takipçi kitlesi uzman erbaş adayları. Yüz binlerce genç MSB veya Jandarma bünyesinde uzman erbaş olmak istiyor. Hayali olan askeriyede çalışmak , vatanına hizmet etmek isteyen yüz binlerce genç MSB ve Jandarma 'dan ilan bekliyor. 

Uzman erbaş adayları bu sayfada   >> TIKLA KATIL

MSB KARA KUVVETLERİ ALIM YAPACAK

Son olarak Deniz Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş alımı yapmıştı. Geçtiğimiz ay yapılan alımın ardından sıra Kara Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş alımı ilanına geldi. Her yıl Ekim döneminde uzman erbaş alımı için ilana çıkan KKK , bu yıl da uzman erbaş alımları yapacak.

Detaylar için TIKLAYIN

JANDARMA ALIMI BEKLENİYOR

Jandarma Genel Komutanlığı 2019 yılı 1. dönem asayiş ve komando uzman erbaş alımında 3. grup duyurusu bekleniyor.  On binlerce aday , 3. grup duyurusunun gelmesi ile birlikte seçim aşamalarına alınacak ve Jandarma bünyesinde asayiş-komando uzman erbaş olmak için mülakatlarda ter dökecek.

2019-1 uzman erbaş alımı sürecinin tamamlanmasından sonda jandarmanın havacılık ve lojistik branşlarına uzman erbaş alımı yapması bekleniyor. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacak alımın detayları için TIKLAYIN

UZMAN ERBAŞ ALIMI İLANLARI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN