MSB Kara Kuvvetleri Uzman Erbaş Duyurusu Geldi

Milli Savunma Bakanlığı Personel Daire Başkanlığı 'ndan bir son dakika açıklaması geldi ve uzman erbaş alımı mülakat tarihlerinin belli olduğuna yer verildi.

MSB Kara Kuvvetleri Uzman Erbaş Duyurusu Geldi
Milli Savunma Bakanlığı 'ndan bir son dakika duyurusu geldi.
MSB resmi internet sayfası Personel Daire Başkanlığı kısmından yayımlanan duyuruda 2018 yılı uzman erbaş alımı seçim aşamalarına çağrısına yer verildi. Açıklamada piyade sınıfı komando uzman erbaş alımı kapsamında seçim aşamalarının 24 Eylül ile 12 Ekim tarihleri arasında yapılacağına yer verildi. 
Seçim Aşaması Faaliyetlerine çağrılan adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı (Cebeci/ANKARA)'nda hazır bulunacaklardır.
Seçim Aşaması Faaliyetleri;
  • Yazılı sınav, Kayıt-Kabul, Fiziki Değerlendirme, Fiziki Yeterlilik Testi, Mülakat ve Hastane Sevk işlemleri aşamalarından oluşmaktadır.
  • Fiziki Yeterlilik Testi için tüm adayların gelirken spor kıyafeti (Eşofman, spor şortu, spor fanilası, spor ayakkabısı vb.) getirmeleri gerekmektedir.
  • Seçim Aşaması Faaliyetleri 1 gün sürecektir.
  • Hafta sonlarına sınav planlanmamıştır.
Adaylar Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeler ile birlikte e-devlet şifrelerini de beraberinde getireceklerdir. Başvuru kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.
Adayların belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini getirmeleri, asıl belgelerini teslim etmemeleri önem arz etmektedir.
Cep telefonu ile sınav merkezine giriş kabul edilmemektedir.
Adayların başvuru şartlarını taşıyıp taşımadıkları, getirecekleri belgeler üzerinden kontrol edilecektir. Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun işlemleri iptal edilecektir.
Seçim aşaması faaliyetlerine gelmeden önce ilgili açıklamaları ve başvuru kılavuzunu tekrar okuyunuz ve çağrıldığınız tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz.
Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile sınav tarihi tebliğ edilmeyecektir.
MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığında sınav ve mülakat süresince adaylara yemek(kumanya) ve su ikramında bulunulacaktır.
Başvuru sonucunuzu görmek için tıklayınız!
YENİ UZMAN ERBAŞ ALIMLARINDAN, MEMUR ALIMLARINDAN, PÖH-JÖH  ASKER VE POLİS ALIMLARINDAN BİLDİRİM Mariobet ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Kamubulteni.com | Ankara