MSB 2018 Uzman Erbaş Alımı Son Başvuru ve Mülakat Tarihleri

MSB Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı 'na uzman erbaş alımı yapılıyor. Peki uzman erbaş alımı başvurusu ne zaman sona erecek? Uzman erbaş alımı spor aşamaları ne zaman?

MSB 2018 Uzman Erbaş Alımı Son Başvuru ve Mülakat Tarihleri

Milli Savunma Bakanlığı 2018 yılı uzman erbaş alımı başvuruları devam ediyor.

MSB tarafından yayımlanan ilanda Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı yapılacağına yer verildi. Uzman erbaş mülakat aşamaları ve yeni ilanları bekleyenler kamubulteni.com mobil uygulamasını indiriyor.

Uzman erbaş olmak isteyen adayların büyük merakla beklediği ilan geçtiğimiz gün yayımlanmıştı. İlana başvuru yapan ve henüz yapamayan adaylar, başvuruların ne zaman sona ereceğini ve başvuru yapan adayların mülakata ne zaman alınacağını Kamubulteni 'ne mesaj atarak sormaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak uzman erbaş alımı son başvuru tarihini ve uzman erbaş mülakatlarının ne zaman yapılacağına haberimizde yer verdik.

SON BAŞVURU TARİHİ

MSB Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş alımı başvurusu 26 Ekim günü sona erecek. Başvuru yapmak isteyen adayların bu tarihe kadar müracaatlarını yapması gerekmektedir.

BAŞVURU YAPANLAR MÜLAKATLARA NE ZAMAN ÇAĞRILACAK?

Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş alımı mülakatları hakkında MSB'den yapılan duyuru şu şekilde;

"Başvurusu kabul edilen adayların seçim aşaması sınavlarına katılacakları tarih, https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinde tebliğ niteliğinde yayımlanacaktadır. Ayrıca adayların belirttiği elektronik posta ve cep telefonuna kısa mesaj ile bilgilendirme yapılacaktır. (Aday bilgilerinde değişiklik olması durumunda bir dilekçeyle MSB Per.Tem.D.Bşk.lığına faks ile müracaat etmeleri gerekmektedir).

Seçim aşaması sınavlarına ise adaylar yeterli süre öncesinden çağrılacak, adaylara ayrıca posta ile tebligat yapılmayacaktır. Bu nedenle, genel ağdan seçim aşamalarına katılma tarihinizi ve neler yapmanız gerektiğini öğrenme zorunluluğunuz bulunmaktadır"

Adayların mülakata çağrılacağı tarih henüz belli değil. 26 Ekim'e kadar alınacak başvuruların ardından mülakat tarihlerinin Kasım ayı sonunda belli olması ve Aralık ayında adayların seçim aşamalarına çağrılması bekleniyor. Ancak bu tarih daha da uzayabilir. Mülakat tarihleri açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

BOY-KİLO

SPOR MÜLAKATI

YENİ UZMAN ERBAŞ POLİS-ASKER-MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER