Milli Savunma Üniversitesi Sivil Memur Alımı Yapıyor

Milli Savunma Üniversitesi tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından sivil memur alımı yapılacağına yer verildi. İlan detayları haberimizde.

Milli Savunma Üniversitesi Sivil Memur Alımı Yapıyor

Milli Savunma Üniversitesi kamu personeli alımı yapıyor.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından geçtiğimiz gün bir ilan yayımlandı. MSB Personel Temin Dairesi (PERTEM) tarafından yapılan açıklamada , en az lise mezunu adaylar arasından Milli Savunma Üniversitesi bünyesine personel alımı yapılacağı bildirildi.

MSÜ bünyesinde çalıştırılacak personeller, Teknisyen, uzman, hademe, hizmetli, berber, teknisyen yardımcısı, aşçı, iş sağlığı ve güvenliği uzmanı  ve psikolog kadrolarında istihdam edilecek. 

ALIM YAPILACAK KADROLARIN DAĞILIMI – KPSS – MEZUNİYET ŞARTI

Milli Savunma Üniversitesi bünyesine yapılacak kamu personeli alımında kadro dağılımı ve diğer detaylar ile özel şartlar şu şekilde;

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların yukarıdaki özel şartların yanı sıra aşağıdaki genel şartları da taşıyor olması gerekmektedir.

  • T.C. Vatandaşı olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak
  • Kamu haklarından yoksun olmamak,
  • Adli sicil kaydı olmaması
  • Erkek adaylar için zorunlu askerlik hizmeti ile ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, (Bedelli askerliğe müracaat eden adaylar başvuru yapabilir.)
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
  • Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak
  • Bakanlar Kurulu Kararları ve mahkeme kararlarınca terör örgütü olarak kabul edilmiş tüm terör örgütleri ile herhangi bir irtibatı veya iltisakı bulunmamak
  • 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş olmak ve geçerli puan almış olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ

Milli Savunma Üniversitesi kamu personeli alımı başvurusu aşağıdaki adres üzerinden yapılmaktadır.

 Başvuru yapmak için tıklayın!
 

Başvurular 15 Şubat 2019 tarihine kadar alınacak.

TÜM KAMU MEMUR ALIMLARINDAN, POLİS VE ASKER ALIMLARINDAN, MEMUR ALIMI SONUÇLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ÜCRETSİZ ŞEKİLDE İNDİRİN.
Android için >>>> TIKLAYIN
İOS için >>>> TIKLAYIN