Milli Savunma Bakanlığı İşçi Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı Askeri Fabrikalar ve Tersanelerde 5-22 Kasım 2018 tarihinde yapılan açıktan işçi alımı sonuçlarına ilişkin beklenen duyuru yayımlandı.

Milli Savunma Bakanlığı İşçi Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi internet sayfasından yapılan duyuruda, sınav sonuçlarına https://sorgula.msb.gov.tr/MsbKurumsal/public/sonuc_sorgula/sonucSorgulaGeneric.xhtml adresinden T.C. kimlik numaraları ile erişim sağlanabileceği belirtilirken, sınav sonuçları için itirazların bugünden itibaren 7 iş gücünü içerisinde şahsen yapılması gerektiği, süre sınırı dışındaki itirazların kabul edilmeyeceği belirtildi. Sınav sonuçlarına göre başaırlı olan işçi adaylarının Güvenlik Soruşturması formunu 20 Aralık 2018 tarihine kadar bilgisayar ortamında doldurduktan sonra ismi hizasında yazılı iş yerine teslim etmesi gerektiğine dikkat çekilen duyuruda ayrıca şu ifadelerin yer aldığı görüldü : 

Adaylar, sınav sonuçlarını aşağıda belirtilen linkten, T.C Kimlik numarası ile sorgulayarak öğrenebilecekleridir. Adaylar, sınav sonuçlarına itiraz etmeleri halinde, itirazlarını yazılı olarak sınava alındıkları iş yerlerine bu ilanın yayım tarihi olan 04 Aralık 2018 tarihinden itibaren 7 (Yedi) iş günü içerisinde şahsen yapmak zorundadırlar. Süre dışında yapılan ve/veya sınava girdikleri iş yeri dışında başka bir yere yapılacak itiraz başvuruları kabul edilmeyecektir. Asil ve yedek olarak sınavı kazanan adaylar, (daha önce veya sınav aşamasında teslim etmiş olsa dahi ) iki nüsha (bilgisayarda düzenlenmiş) örneği aşağıda verilen Güvenlik Soruşturması Formunu 20 Aralık 2018 tarihine kadar bilgisayar ortamında doldurarak isimi hizasında yazılı iş yerine şahsen teslim edeceklerdir. Sınavı kazanan adaylar ile ilgili olarak işe başlatılma faaliyetleri ismi hizasında yazan iş yerlerince yürütülecektir. Bu ilan ilgililere tebligat niteliğinde olup sınav sonuçlarının duyurulmasıyla ilgili olarak başkaca bir tebligat yapılmayacaktır.