Kara, Deniz, Hava Kuvvetleri , Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı, Subay ve Astsubay Alımları Duyuru Sayfaları

Milli Savunma Bakanlığı Genelkurmay Başkanlığı'na (Kara, Deniz, Hava Kuvvetleri) subay ve astsubay alımı, uzman erbaş alımları, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıklarına uzman erbaş alımları, sözleşmeli er alımları ve devlet memuru alımı, MSÜ'ye askeri öğrenci alımları (MSÜ 2019) için başvurular nereden ve ne zaman yapılır, başvuru takip sayfaları nerelerdir? Detaylar ve daha fazlası kamu bülteni haber sayfasında.

Kara, Deniz, Hava Kuvvetleri , Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı, Subay ve Astsubay Alımları Duyuru Sayfaları

Kara, Deniz, Hava Kuvvetleri , Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş, Subay ve Astsubay Alım Duyuruları Nereden Takip Edilebilir?

Milli Savunma Bakanlığı Kara, Deniz , Hava Kuvvetleri Komutanlıkları, İçişleri Bakanlığı Jandarma ve Sahil Güvelik Komutanlıklarına sözleşmeli er, erbaş, astsubay ve subay alımlarıyla ilgili tüm duyurular Milli Savunma Bakanlığı ile Komutanlıkların resmi internet sayfalarında yer alıyor. Milli Savunma Bakanlığı'nın geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda 40 binin üzerinde yeni personel alımı yapması bekleniyor. 

Kamu Bülteni Sayfasında Aşırı Yoğunluk

Siz değerli ziyaretçilerimizin oluşturduğu yardımlaşma sayfasındaki aşırı yoğunluk sebebiyle yedek askeri personel alımları yardımlaşma sayfası açtık. Burada moderatör ya da yönetici onayı olmaksızın son dakika duyurularını takip edebilir, diğer askeri personel adaylarıyla fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. 

Askeri personel haberleriyle ilgili gruba katılmak için TIKLAYIN.

Askeri Personel Alımı Duyuruları Hangi Sitelerden Takip Edilebilir?

Bu alımların büyük çoğunluğunun uzman erbaş ve sözleşmeli er pozisyonları için yapılması beklenirken, MSB'nin sivil memur alımı için de başvuru işlemleri devam ediyor. (www.msb.gov.tr)  İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'na da sözleşmeli er , erbaş, uzman erbaş alımlarının yanı sıra yeni subay ve astsubay alımları yapılacak. Bu alımlarla ilgili tüm gelişmeler Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi internet sayfası olan www.jandarma.gov.tr adresinden takip edilebilecek. Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş, subay ve astsubay alımlarıyla ilgili yeni gelişmeler de Sahil Güvenlik Komutanlığı sg.gov.tr adresinden takip edilebilecek.

Milli Savunma Üniversitesi (www.msu.edu.tr) Subay Astsubay Adayı Öğrenci Alımları

Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları ve Meslek Yüksekokulları'na subay , astsubay adayı öğrenci alımı başvuruları ÖSYM'nin resmi internet sayfasından (www.osym.gov.tr) yapılacak.Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Harp Akademisinde 2019 MSÜ Askeri Öğrenci Belirleme Sınavına ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Bakan Akar, "Geçtiğimiz yıl Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavında bir değişiklik çerçevesinde Harp Okulları ve Astsubaylık Meslek Yükseokullarının öğrenci alım faaliyetlerine yönelik bazı değişiklik yapılmıştır. Bu çerçevede Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci aday belirleme sınavları yapılacak. Bu sene de bu sınav 7 Nisan 2019 tarihinde 81 ilde gerçekleştirilecek. Aday belirleme sınavına başvurular başlamış bulunmakta. 16 Ocak 2019 – 27 Şubat 2019 tarihleri arasında bu müracatlar ÖSYM tafafından alınacaktır.Harp Okullarına ve Astsubaylık Meslek Yüksekokullarına müracatlarda son yıllarda geçekten sayı son derece artmıştır. Bu da bizler için son derece memnuniyet verici olaydır. Bu da gösteriyor ki asil milletimizin ordu-millet anlayışının göstergesi olarak, silahlı kuvvetlerimize gösterilen teveccühün göstergesi olarak bu husus ortaya çıkmıştır." demişti.

Tüm Duyurular Mobil Cihazlarınıza Gelsin

Kamudaki son haberler, askeri personel alımı haberleri, gündemdeki son dakika gelişmeleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteninin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. İndirmek için TIKLAYIN.