Jandarma Uzman Erbaş Astsubay ve Subay Olma Şansı: 200 Korucu Alımı

İlçe Jandarma Komutanlıkları ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan ve başvuru süresi uzatılan ilan ile 200 korucu alınıyor.

Jandarma Uzman Erbaş Astsubay ve Subay Olma Şansı: 200 Korucu Alımı

Muş Valiliği 200 korucu alımı yapıyor.

Korucu alımları için Valilikler ve Jandarma İl  Komutanlıklarının ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Valilik tarafından geçtiğimiz hafta yayımlanan ilan için başvuru süresi uzatıldı. 

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Muş Valiliği mülki sınırları içinde; Kayalısu Köyü/Buğdaylı Mezrasına (20). (İnardı Köyü/Güvendik Mezrası (10). Ekindüzü Köyü (3). Üçevler Köyü (2). Akpınar Köyü (10). Kızılağaç Beldesi (5). Suluca Köyü (5). Taşoluk Köyü (5). Karaağaçlı Beldesi (5). Karaağaçlı/Şemo Mezrası (10). Suvaran Köyü (10). Kırköy Beldesi (10). Korkut İlçe Kaymakamlığı sınırları içinde; Güven Köyü (5). Alazlı Köyü (5). Pınarüstü Köyü (3). Hasköy İlçe Kaymakamlığı sınırları içinde; Merkez (4). Dağdibi Köyü (10). Yarkaya Köyü (3). Bögürdelen Köyü (4). Büvetli Köyü (4). Bulanık İlçe Kaymakamlığı sınırları içinde; Karaağıl Köyü (10). Gölyanı Köyü (10) Şehittahir Köyü (10). Arakonak Köyü (1). Balotu Köyü (1). Elmakaya Beldesi Köyü (3). Yoncalı Beldesi (2). Rüstemgedik Beldesi (3). Kırkgöze Köyü (2). Erentepe Beldesi (2). Malazgirt İlçe Kaymakamlığı sınırları içinde; Beşdant Köyü (2). Sırtdüzü Köyü (1). Konakkuran Köyü (3). Nurettin Köyü (1). Kardeşler Köyü (1). Karaali Köyü (7). Kızılyusuf Köyü (3). Moğalcık Köyü (3) ve Kılıççı Köyü (2) olmak üzere azalan Güvenlik Korucu sayılarının takviye edilmesi maksadı ile toplam (200) Güvenlik Korucusu alımı yapılacaktır. İstekliler, bağlı bulundukları ilçe Jandarma Komutanlıklarından temin edecekleri Güvenlik Korucusu Alım Başvuru Kılavuzunda belirtilen şartları taşımaları-halinde müracaat edebileceklerdir. ”

Yayımlanan yeni duyuruda ise şu ifadelere yer verildi:

SUBAY-ASTSUBAY-UZMAN ERBAŞ OLMA ŞANSI

Korucu olan adaylar, mesleğin ileri sürelerinde Jandarma bünyesinde uzman erbaş, astsubay ve subay olabilmektedirler. Gerekli şartları taşımaları halinde bu rütbelere yükseltilebilen koruculardan, şimdiye kadar binlerce kişi uzman erbaş, subay ve astsubaylığa alındı. Alım sayısı 5 bini bulacak. Bu nedenle İl ile İlçe Jandarma Komutanlıkları ilanlarını yayımlamaya devam edecekler.

İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN;

Bulunduğunuz İlde korucu alımı olup olmadığını İlçe Jandarma Komutanlıklarına sorabilir, ya da Valilik, Kaymakamlıkların resmi sitesine göz atabilirsiniz.

İlanlar yayımlandığı anda Kamubulteni.com 'da olacak. 

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara