Jandarma 2018 Asayiş Uzman Erbaş Alımı İçin Yeni Gelişme

Jandarma Genel Komutanlığı yeni dönem asayiş uzman erbaş alımı hakkında son dakika haberi. Sosyal medyada yeni alım tarihi hakkında önemli bir iddia dolaşıyor. İşte o iddia ve Kamubulteni.com 'un ilan tarihi değerlendirmesi.

Jandarma 2018 Asayiş Uzman Erbaş Alımı İçin Yeni Gelişme

Yeni dönem Jandarma Asayiş Uzman Erbaş alımı hakkında flaş iddia !!

Jandarma Genel Komutanlığı 'nın yeni dönem uzman erbaş alımını bekleyen adaylar sosyal medya üzerinde dolaşan bir iddiayı bir mesaj olarak gönderdi ve bu iddianın doğru olup olmadığını sordu. Biz de Kamubulteni.com olarak adayların bize gönderdiği bu iddiayı yanıtlamak üzere haberimizi kaleme aldık.

Sosyal medya üzerinden mesaj atan aday, yeni dönem asayiş uzman erbaş alımları için Jandarma 'dan biri ile görüştüğünü ve alımların Aralık sonu ya da Ocak 2019'da olabileceğini aktardı.

Mesaj aynen şu şekilde;

ALIMLAR 2019 'A SARKAR MI?

Asayiş alımları için on binlerce adayın merakla bekleyişi devam ediyor. Ancak hala bu konuda net bir açıklama gelmedi. Süleyman Soylu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan daha önce yaptıkları açıklamalarda alımların bu yıl yapılacağını söylemişti. Ancak resmi kaynaklardan net bir tarih hala açıklanmadı. 

Alımlar her an olabilir Ocak 2019 'a da sarkabilir. Ancak 2019 'a alımların sarkmaması bekleniyor.  Peki sizce alımlar ne zaman olmalı? Yaş ve mezuniyet şartı nasıl olmalı? Taleplerinizi aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

İLAN HANGİ SİTEDEN YAYIMLANACAK?

Jandarma yeni asayiş uzman erbaş alımı duyurusu Kamubulteni.com 'da olacak. İlan hakkında gelişmelerden ve ilan metni yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını aşağıdaki linklerden ücretsiz şekilde indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara