Jandarma 2018 Asayiş Uzman Erbaş Alımı İçin Kritik Tarih

Jandarma Genel Komutanlığı en az lise mezunu adaylar arasından askerlik şartsız asayiş sınıfı uzman erbaş alımı yapacak. 6600 civarında yapılacak alımın 100 günlük eylem planında yapılması gerekiyordu. Ancak ilk 100 günlük plan için süre bugün doluyor ve ilan hala yayımlanmadı.

Jandarma 2018 Asayiş Uzman Erbaş Alımı İçin Kritik Tarih

100 günlük eylem planında Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 bin 475 uzman erbaş alımı yapılacağını söyledi.

Ağustos günü yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , 100 günlük eylem planını kamuoyuna duyurdu. Yayımlanan 100 günlük eylem planında Jandarma bünyesine 10 bin 175 adet uzman erbaş alımı yapılacağına yer verildi. Jandarma 'ya uzman  alımı açıklaması geldikten sonra 2 ilan yayımlandı. 

2018-1 ve 2018-2 kapsamında Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine en az ilkokul mezunu adaylar arasından 3300 civarı uzman erbaş alımı yapıldı. (2018-2 alımı için başvurular devam ediyor) Lojistik ve havacılık sınıflarına yapılan alımın ardından tüm gözler asayiş uzman erbaş alımında. 

On binlerce kişi, Jandarma Genel Komutanlığı 'nın asayiş uzman erbaş alım ilanını bekliyor. İlanın yayımlanması için Bakanlığa sürekli çağrıda bulunan adayların sesini duyurma  ve asayiş alımlarını sürekli olarak gündemde tutma adına Kamubulteni.com sık sık haberler yazıyoruz. 

100 GÜNLÜK EYLEM PLANINDA BUGÜN SON

İlk 100 günlük eylem planı için süre bitiyor. Cumhurbaşkanı Erdığan, ilk plandaki tüm projelerin yapılmasını ve bu projelerin 100 günde yapılmasını istedi. Ancak Jandarma 6500 civarı uzman erbaş alımını hala yapmadı.

Asayiş sınıfına yapılacak alım için ilan hala yayımlanmadı. Adaylar , 100 günlük eylem planının son günleri olan bu hafta, ilanın yayımlanmasını bekliyordu ama ilan yayımlanmadı.

LOJİSTİK ALIMI

Jandarma lojistik uzman erbaş alımını yapıyor. Bu ilan için başvurular Kasım ayı sonuna kadar devam edecek. (İlan detayları ve başvuru ekranı için TIKLAYIN) Bu alımın ardından Aralık ayında asayiş alımı için başvuruların alınması bekleniyor.

ADAYLAR TEPKİLİ

100 günlük süreçte yapılması gereken ancak yapılmayan asayiş alımları için adaylar tepkili. İlanın bir an önce yayımlanması gerekiyor.

İLAN SAYFASI

Asayiş uzman erbaş alımı ilanı Kamubulteni.com 'da olacak. İlan yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara