Jandarma 12 Branşa Uzman Erbaş Alımı-İşte Uzman Erbaş Maaşı ve Kadro Dağılımı

Jandarma Genel Komutanlığı 12 farklı branşa uzman erbaş alımı yapıyor. Alım yapılan branşlar, sayı dağılımı, başvuru detayları ve uzman erbaş maaşı haberimizde.

Jandarma 12 Branşa Uzman Erbaş Alımı-İşte Uzman Erbaş Maaşı ve Kadro Dağılımı

Jandarma Genel Komutanlığı, geçtiğimiz hafta yayımladığı duyurusunda en az ilkokul mezunu adaylar arasından lojistik sınıfı uzman erbaş alımı yapacağını duyurdu.

Jandarma tarafindan yayımlanan ilk olarak Kamubulteni.com 'da yer aldı ve Kamubulteni.com takipçileri ilandan ilk haberdar olanlar oldu. Bu haberimizde ise alım yapılan lojistik sınıflara ve Jandarma uzman erbaşların aldıkları maaşlara yer verdik.

Jandarma Genel Komutanlığı, yayımladığı ilanında 12 farklı branşa en az ilkokul mezunu adaylar arasından toplamda 1457 adet uzman erbaş alımı yapılacağını duyurdu.

Alım yapılan branşlar, sayı dağılımı  ve mezuniyet şartı şu şekilde;

UZMAN ERBAŞ MAAŞLARI

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde görev yapmakta olan uzman erbaşlara 4 bin TL civarında maaş verilmektedir. Tabi bu rakam batı illerinde görev yapan uzman erbaşlar için geçerli. Doğu illerinde görev yapan uzman erbaşların maaşları 5 bin TL civarında olmaktadır. 

BAŞVURU DETAYLAR

İlana başvuru yapacak adayların yukarıdaki özel şartların yanı sıra aşağıdaki şartları taşıyor olması gerekmektedir.

Başvuru ekranına gitmek için  TIKLAYIN

Son Başvuru: 29 Kasım.

Bu alımların sona ermesinin ardından asayiş uzman alımı için ilana çıkılacak. İlan yayımlandığı anda bildiirm alarak haberdar olmak için;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara - ÖZEL HABER