İşte Komando Uzman Erbaş (Onbaşı) Alımı İlan Tarihi (MSB 2018)

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kara Kuvvetleri Komutanlığı en az ilkokul mezunu komando uzman erbaş alımı için geri sayım devam ediyor. Peki başvuru şartları neler olacak? İlan ne zaman yayımlanacak? Detaylar haberimizde.

İşte Komando Uzman Erbaş (Onbaşı) Alımı İlan Tarihi (MSB 2018)

Kara Kuvvetleri Komutanlığı yeni dönem komando uzman onbaşı alımı için geri sayım devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri, 2018 yılının ikinci ayında yayımladığı ilanda en az ilkokul mezunu adaylar arasından uzman onbaşı alımı yapacağını duyurmuştu. Uzman onbaşı alım ilanı yayımlandığı anda on binlerce aday onbaşı olabilmek için başvuru yaptı. Başvuru yapamayanlar ve uzman onbaşı alımı mülakat aşamalarında başarısız olup bir daha başvuru yapmak isteyen adaylar yeni ilan tarihini araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak yeni döne uzman onbaşı alımını erak eden adaylar için bu haberimizi yazdık.

2018 'İN KALAN GÜNLERİNDE ALIM OLACAK MI?

Uzman onbaşı olmak isteyen adaylar 2018 'in kalan günlerinde alım olacak mı sorusunu sık şekilde bize yönlendiriyor. Ancak 2018 'in kalan günlerinde uzman onbaşı alımı olması beklenmiyor. Bakanlıktan ya da Kara Kuvvetlerinden bu konuda bir açıklama gelmedi. Ancak ihtiyaç olması halinde Komutanlık ilana çıkabilir. Bir açıklama geldiği anda ve uzman onbaşı alım ilanı yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin. İlan Kamubulteni.com 'da olacak. 

YENİ İLAN NE ZAMAN?

Yeni uzman onbaşı alım ilanının 2019 yılı Şubat ayında yayımlanması bekleniyor. 2019 yılı alımı öncesi tüm bilgilerden ve diğer uzman erbaş alımlarından bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

ALIM EN AZ İLKOKUL MEZUNU OLACAK

Uzman onbaşı alımında mezuniyet şartı en az ilkokuldur. Askerliğini yapmış olan veya yapmakta olan adaylar arasından yapılacak uzman onbaşı alımında adayların 28 yaşından gün almamaış olması şartı var.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından yeni dönem uzman onbaşı alımı için talep ve düşüncelerinizi yazabilir , diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER