İşte 2018/3 Uzman Erbaş Alımı Başvuru Ekranı

En az ortaöğretim mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı yapılıyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı 'nın alımının detayları haberimizde.

İşte 2018/3 Uzman Erbaş Alımı Başvuru Ekranı

Sahil Güvenlik Komutanlığı en az lise mezunu adaylar arasından uzman erbaş alıyor.

Geçtiğimiz hafta yayımlanan ilanda Sahil Güvenlik Komutanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere uzman erbaş alımı yapacağını duyurdu. En az lise mezunu adaylar arasından yapılacak uzman erbaş alımı için adayların başvurularını internet üzreinden yapması gerekmektedir. 27 Eylül tarihine kadar alınacak başvurular için adayların aşağıdaki şartları taşıyor olması gerekmektedir. 

ALIM YAPILACAK BRANŞLAR VE İSTENEN ÖZEL ŞARTLAR

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak,
  • 01 Ocak 1991 ve daha sonra doğmuş olmak
  • Askerlik görevini yapmış veya yapıyor olmak, (Askerliğini bitirenlerin 17 Eylül 2013 tarihi ve sonrasında terhis olmaları şartı aranır)
  • Askerî öğrencilik ile ilişiği kesilmemiş olmak,
  • Taksirli suçlar Totobo hariç olmak üzere, affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş ve adli sicilden çıkarılmış olsa dahi, bir cürümden hükümlü bulunmamak
  • En az 164 cm. boyunda olmak

Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı başvuru kılavuzuna gitmek için

BAŞVURU

İlana başvurular internet üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki bağlantı adresine gitmesi ve müracaatını bu adres üzerinden yapması gerekmektedir. Eğer link açılmıyorsa, açılan ekranda güvenlik uyarısı gibi hatalar veriyorsa bilgisayardan ya da başka bir cihazdan giriş yapmayı deneyin.

Başvuru ekranına gitmek için

KARA, VE JANDARMA UZMAN ERBAŞ  ALIMI DUYURUSU, POLİS, ASTSUBAY VE MEMUR ALIM İLANLARI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KIAMUBULTENİ MOBİL UYGULAMASINI CEP TELEFONUNUZA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN.

Kamubulteni.com | Ankara