2019 Jandarma Asayiş Uzman Erbaş Alımı Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'dan Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş alımı açıklaması geldi. Bakan Soylu 'nun yeni açıklaması umutlandırdı. İşte Jandarma alımı açıklaması ve değerlendirmesi.

2019 Jandarma Asayiş Uzman Erbaş Alımı Açıklaması

Bakan Soylu 'nun jandarma açıklaması kafaları karıştırdı.

CNN Türk 'te yer alan son dakika haberinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'nun Jandarma alımı açıklamasına yer verildi. Bakan Soylu 'nun açıklaması kafaları karıştırdı. Yapılan açıklamada Jandarma Genel Komutanlığı 'nın 25 bin asayiş uzman erbaş alımı yapacağına yer verildi. Geçtiğimiz ay yayımlanan ve başvurusu alınan ilanda 22 bin uzman alımı yapılacağı bildirildi.

BAKAN SOYLU 'NUN AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada Jandarma uzman erbaş ve POMEM polis alımı ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Hem de 13 bin polis vereceğiz. Söz verdim, bunun 3 binini trafiğe vereceğiz bunun 10 binini de Trakya bölgesine de biraz cömert davranacağız. Onlar bugüne kadar sabrettiler, ama şimdi zamanıdır. Bir 10 bin polis alımına daha çıktık, oradan da göndereceğiz, Eylül ayında bir 10 bin polis daha alacağız. Oradan da göndereceğiz. Jandarma asayiş için 25 bin alımımız var."

KONTENJAN ARTTIRIMI MI YAPILACAK?

Bakan Soylu yaptığı bu açıklamada jandarma asayiş bünyesine 25 bin uzman erbaş alımı yapılacağı söyledi. Geçtiğimiz ay alınan başvurularda ise 22 bin uzman erbaş alımı yapılacağına yer verilmişti. Bu açıklamaya bakacak olursak 3 bin asayiş alımı daha yapılması gerekiyor.

Bu sayı için yeni ilan mı yayımlanacak yoksa 2019-1 jandarma alımında kontenjan arttırımı mı olacak henüz belli değil. Açıklama geldiği anda kamubulteni.com olarak takipçilerimize aktaracağız.

Diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için TIKLAYIN

KADIN-ERKEK DİĞER ADAYLARLA BİLGİ ALIŞ VERİŞİ VE İLANLAR GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN >>>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN