2018-2 Jandarma Uzman Erbaş Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Jandarma Genel Komutanlığı lojistik sınıfı 1457 uzman erbaş alımı için başvuru ekranı az önce açıldı ve başvurular alınmaya başladı.

2018-2 Jandarma Uzman Erbaş Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Jandarma Genel Komutanlığı 'ndan beklenen duyuru geldi.

Jandarma ve Sahila Güvenlik Akademisi tarafından 6 Kasım 'da Resmi Gazete 'de yayımlanan ve önceki gün başvuru kılavuzu yayımlanan uzman erbaş alımı için başvuru ekranı az önce açıldı. Yayımlanan ilan ile en az ilkokul mezunu adaylar arasından lojistik sınıfına uzman erbaş alımı yapıldığı bildirildi. 

Aşçı, Beyaz Eşya Tamircisi, Elektrikçi, Oto Tamircisi,  Sıhhi Tesisatçı, Terzi, Berber, Kaloriferci, Kasap, Silah Tamircisi, Oto Boyacısı, Döşemeci gibi lojistik sbranşlarında istihdam etmek üzere yapılan uzman erbaş alımı için başvurular bugün başladı ve 29 Kasım tarihine kadar devam edecek. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Uzman erba alımında adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde;

ÖZEL ŞARTLAR-KADRO DAĞILIMI VE MEZUNİYET ŞARTI

Jandarma lojistik sınıfı uzman erbaş alımında kadro dağılımı, alım yapılan lojistik sınıfları için istenen özel şartlara gitmek için lütfen TIKLAYIN

BAŞVURU EKRANI AÇILDI

Jandarma Genel Komutanlığı bugün saat 8.00 'da uzman erbaş alımı için başvuru ekranını açtı. Başvurular internet üzerinden yapılacaktır ve son başvuru tarihi 29 Kasım 2018 saat 17.00.

Başvuru ekranına gitmek için TIKLAYIN

Açılan sayfada 2018-2 uzman erbaş alımı yazan yerin yanındaki Devam Ediyor yazısını tıklayın. Açılan sayfada e Devlet şifreniz ile giriş yapın. Açılan yeni sayfada ise başvuru sürecindekiler kısmını tıklayın ve başvurunuzu bu adres üzerinden yapın.

ASAYİŞ UZMAN ERBAŞ ALIMI NE ZAMAN?

Havacılık ve lojistik uzman erbaş alımlarından sonra sıra asayiş sınıfı uzman erbaş alımına geldi. İlanın Aralık ayında yayımlanması bekleniyor. İlan geldiği anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara