AÜ AÖF'ten Lisans Tamamlama Duyurusu Geldi

Açıköğretim Fakültesi 'nden bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada Sağlıkta lisans tamamlama tercih duyurusuna yer verildi.

AÜ AÖF'ten Lisans Tamamlama Duyurusu Geldi

Açıköğretim Fakültesi 'nden son dakika duyurusu geldi.

Yapılan son dakika açıklamasında, önümüzdeki eğitim öğretim döneminde Sağlık Lisans tamamlama için internetten başvuruların alınacağına yer verildi. Yapılan duyuruda YÖK tarafından Sağlık Lisans Tamamlama Programına yerleşen adayların başvuru ile kayıtlarının alınacağına yer verildi.

Açıklamada söz konusu tercihler için başvuruların 24 Eylül günü sabah saat 09,00 'da başlayacağına ve ve 28 Eylül günü saat 17,00 'a kadar aınacağına yer verildi. Söz konusu tercihler için adayların http://aof.anadolu.edu.tr internet adresi üzerinden müracaat etmesi gerekmektedir.

İnternetten başvuru yapmak kayıt için yeterli değildir. İnternetten başvuru şarttır.

28 Eylül tarihine kadar başvuru yapamayan adaylar, bu tarihten sonra herhangi bir başvuru yapamayacaklar. Açıklamada başvuru süresinin uzatılmayacağına yer verildi.

İnternet üzerinden başvurusunu yapan adaylar, Başvuru ve Kayıt kılavuzunda istenen evrakları hazırlayarak bulundukları illerdeki AÖF bürolarına şahsen götürerek müracaat edecekler.

Söz konusu açıklama şu şekilde;

"Adaylar, 24 - 28 Eylül 2018 tarihleri arasında illerde bulunan Açıköğretim Fakültesi bürolarına bizzat başvurarak kayıtlarını gerçekleştirecektir. Bu tarihler arasında mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayanlar 28 Eylül 2018 tarihinde bizzat veya yakınları aracılığıyla başvurarak kayıt yaptırabilir. 28 Eylül 2018 tarihinden sonra mazeret beyan ederek kayıt yaptırmak isteyenlerin başvuruları kabul edilmeyecek ve kayıtları kesinlikle yapılmayacaktır.

Kayıt belgeleri eksik ise kayıt yapılmaz ve belgeleri tamamlamak üzere ek süre verilmez. Kayıt süresi uzatılmayacaktır. Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun kaydını yaptırmayan adaylar Fakülteye kayıt hakkını kaybeder ve herhangi bir hak iddia edemez. Posta ile kayıt yapılmaz.

İnternet Başvuru ve Kayıt ile ilgili resmi çağrı bu ilanla yapılmaktadır."

Kamubulteni.com | Ankara