AÜ AÖF İkinci Üniversite Kayıtları Başladı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 'nden bir son dakika açıklaması geldi ve İkinci üniversite kayıtlarının başladığına yer verildi.

AÜ AÖF İkinci Üniversite Kayıtları Başladı

Anadolu Üniversitesi 'nden bir son dakika açıklaması geldi.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yapılan açıklamada, 2002 yılında hayata geçirilen ikinci üniversite için başvruların başladığına yer verildi. Bir üniversitede okuyan veya üniversiteyi bitirmiş olan ve ikinci üniversiteyi okumak isteyen adaylar başvurularını bugünden itibaren yapabilecekler.

Akademik kariyerini ilerletmek, yeni bir üniversite ve bölüm bitirmek, hayata farklı bir pencereden bakmak ve hayallerini gerçekleştirmek için basamak olacak ikinci üniversite için adaylar bugünden itibaren başvurularını internet üzerinden yapabilecekler. Söz konusu başvurular için adayların 21 Eylül Cuma gününe kadar müracaatlarını yapmaları gerektiğine yer verildi. Başvurular önce internetten yapılacak ve kayıt bürolarında başvuru işlemleri tamamlanacak. Bu şekiled adaylar ikinci üniversite kaydını tamamlamış sayılacaklar.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

AÜ AÖF tarafından ikinci üniversite kayıtları ile ilgili öğrencilere bir son dakika uyarısı yapıldı. Üniversite resmi sayfasından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile Merkezî Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemine göre eğitim-öğretim yapan fakülteler dışında yükseköğretim programında kayıtlı öğrenciler Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan fakültelere internet başvurularını yapabilirler.

İnternet başvurusu yaptıktan sonra herhangi bir bankanın kredi kartı/banka kartı ile online ödeme yapabilirsiniz. Ancak, kayıt tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartı/banka kartıyla ödeme yapamazsınız."

İkinci üniversite hakkında daha detaylı bilgi için Anadolu Üniversitesi 'nin resmi sitesine göz atabilirsiniz.

Başvuru ekranı linki: https://aof.anadolu.edu.tr/kayit/#/

Kamubulteni.com | Ankara