ATA AÖF Vize Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Atatürk Üniversitesi'nden Açıklama

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav sonuçları hangi sayfada yayımlanacak?

ATA AÖF Vize Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Atatürk Üniversitesi'nden Açıklama

ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi vize sınavları geçtiğimiz 2 Aralık günü yapıldı. Sınavların yapılmasının ardından spru ve cevap kitapçıkları da erişime açıldı. Şimdi sıra sınav sonuçlarının açıklanmasına geldi. Peki ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 'NDEN AÇIKLAMA

2 Aralık 2018 günü Atatürk Üniversitesi tarafından güz dönemi vize sınavları yapıldı. Sınavların ardından adaylar sonuçları beklemeye başladı.Adayların sınav sonuç tarihi hakkındaki soruyu yanıtlayan Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, sonuçlarla ilgili şu ifadeleri kullandı:  "Sınav sonuçları, sınavların tamamlanmasını izleyen 2 hafta içerisinde ilan edilir."

EN GEÇ 16 ARALIK

Bu açıklamaya göre sınav sonuçları en geç 16 Aralık günü açıklanacak. 16 Aralık 'ın Pazar gününe denk gelmesi nedeniyle sonuçların 14 Aralık Cuma günü ya da daha erken bir günde açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android  için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

SINAV SORU VE CEVAPLARI

Atatürk Üniversitesi 'nden soru ve cevaplarla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde;

ra Sınav (Vize) soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayınlanmıştır.

Sadece kesin olarak hatalı gördüğünüz sorulara itirazda bulununuz.

Sınav sorularına itirazda bulunmak isteyen öğrencilerimiz Öğrenim Yönetim Sistemi (LMS) sol menüde yer alan “Soru İtirazı” butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını 05 Aralık 17:00'a kadar bize iletebilirler. Bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden anlık olarak yapılacaktır.

Bilgilerinize sunar, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

Sınav Soru ve Cevaplarına Erişim Kılavuzu için tıklayınız.

Sınav Sorularına İtiraz İşlem Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.