Anadolu Üniversitesi'nden AÖF Kayıt Yenileme Duyurusu Geldi

Güz Dönemi AÖF kayıt yenileme hakkında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 'nden son dakika duyurusu geldi ve kayıt tarihi açıklandı.

Anadolu Üniversitesi'nden AÖF Kayıt Yenileme Duyurusu Geldi

Anadolu Üniversitesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı.

Açıköğretim duyuruları kısmından yayımlanan son dakika açıklamasında Anadolu Üniversitesi, Güz Dönemi Kayıt yenileme İşlemleri için başvuruların ne zaman alınacağını duyurdu.

Söz konusu duyuruda AÖF için kayıt yenileme işlemlerinin 25 Eylül Salı gününden itibaren alınacağına yer verildi. Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"2018-2019 Öğretim Yılında kralbet giriş Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde birçok bölümün ders programı yenilendi. 17 lisans ve 12 önlisansın programlarında 353 ders intibakı yapıldı. Programlardaki güncellemeler bazı derslerin döneminin değişmesi, kaldırılması ya da yeni ders olarak eklenmesi şeklinde yapılmıştır.

Bu değişikliklerle yapılan ders intibaklarının bilgi işlem ortamında teknik işlemlerinin devam etmesi nedeniyle Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Güz Dönemi Kayıt Yenileme işlemleri https://aof.anadolu.edu.tr adresinin Kayıt Otomasyonubağlantısı Kayıt Yenileme bölümünden 25 Eylül 2018 Salı günü başlayacaktır."

İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYITLARI UZATILDI

İkinci üniversite okumak isteyenler için kayıt tarihleri 5 Ekim 'e kadar uzatıldı. Başvuru yapmak için Anadolu Üniversitesi Açıköğretim internet sitesini ziyaret edin.

AÖF GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ BAŞLADIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Kamubulteni.com | Ankara