Anadolu Üniversitesi AÖF Yaz Okulu Sınav Giriş Yerleri Açıklandı-İşte Link

Anadolu Üniversitesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada sınav giriş yerlerinin yayınlandığı bildirildi.

Anadolu Üniversitesi AÖF Yaz Okulu Sınav Giriş Yerleri Açıklandı-İşte Link

Son dakika : AÖF sınav giriş yerleri açıklandı.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesi yaz okulu sınav giriş belgeleri hakkında açıklama geldi. Yapılan açıklamada AÖF fotoğraflı sınav giriş belgelerinin http://www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresi üzerinde yer alan "Öğrenci Girişi"  kısmından çıkarılabileceği bildirildi.

TEK OTURUM ŞEKLİNDE SINAV

AÖF yaz okulu sınavı tek oturum şeklinde  15 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek sınav saat 14:00 'te başlayacak.

Öğrencilerin sınava girebilmeleri için fotoğraflı sınav giriş belgesi ile fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesini yanlarında bulundurmaları gerekiyor.

Adayların sınava girebilmeleri için gerekli olan fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi olarak kullanılabilecek belgeler şu şekilde;

"Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport. Ayrıca Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir."

Sınav giriş belgesi almak için >>

https://aof.anadolu.edu.tr/anasayfa/default.aspx

Kadın-erkek Diğer AÖF öğrencileri bu sayfada >> TIKLA KATIL

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA