Mansur Yavaş'tan Dikkat Çeken Hareket: O Şikayetler Sonrası Özür Pankartı Astı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, teftişe çıktıktan sonra vatandaşlardan duyduğu şikayetler sonrası ring seferlerini arttırdı ve özür pankartı astı.

Mansur Yavaş'tan Dikkat Çeken Hareket: O Şikayetler Sonrası Özür Pankartı Astı

Son dakika haberi: Mansur Yavaş vatandaşlardan özür diledi. 

31 Mart 2019 seçimlerinde Ankara 'da sandıktan zaferle çıkan Mansur Yavaş, ring otobüs duraklarında teftişe çıktı. Teftişe çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, vatandaşlarla konuştu ve şikayetleri dinledi. Şikayetleri dinlemesi üzerine Mansur Yavaş,  duraklara bir pankart astı . Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından asılan afişlerde "özür dileriz" ibaresi yer aldı ve hatanın hemen düzeltileceğine yer verildi. Bu şikayetleri dinleyen Yavaş, ring otobüs sefer sayılarını akşam saatlerinde artırdıklarını duyurdu.

İşte o pankart >>

Başkan Mansur Yavaş, başkentte aksayan ring seferleri için dikkat çeken bir harekete imza attı. Vatandaşların takdirini toplayan harekette ring otobüs duraklarında teftişe çıkan Yavaş, vatandaşların şikayetleri üzerine, durakları "özür dileriz" pankartı ile donatıp, ring otobüs sefer sayılarını akşam saatlerinde artırdıklarını duyurdu.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA