Cumhuriyet Başsavcılığı Açıkladı: Ankara'da FETÖ Operasyonu

Son dakika haberi: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı FETÖ operasyonu için talimat verdi. Talimat sonrası hakkında yakalama kararı verilen 13 kişiden 7 'sinin yakalandığına yer verildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı Açıkladı: Ankara'da FETÖ Operasyonu

Ankara merkezli ByLock operasyonu için düğmeye basıldı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre terör örgütü FETÖ 'ye yeni operasyon için düğmeye basıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında kamu ve özel sektörde çalışanlara yönelik düzenlenen operasyonda, 13 kişi hakkında yakalama kararı verildiği ve hakkında yakalama kararı verilenlerden  7 'sinin yakalandığına yer verildi.

Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi özel ve kamu iktisadi işletmeleri çalışanı olan sivil, örgütün gizli ve sifreli haberleşme programı olan  ByLock  kullanıcısı  olduğu tespit edilen 13 şüpheli hakkında Ankara ilinde gözaltı kararı verilerek yapılan operasyon sonucunda ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen 7 şüpheli yakalanmış olup, gözaltı kararı verilen diğer FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi olan şüphelilerin yakalanmasına yönelik işlemler devam etmektedir” 

Kamubulteni.com  | Ankara