Batıkent'teki Köpek Katliamında Flaş Gelişme: Serbest Kaldılar

Ankara Batıkent'te meydana gelen olayda köpekler zehirlenmişti. Söz konusu olay ile ilgili gözaltına alınan 3 kişi hakim karşısına çıktı.

Batıkent'teki Köpek Katliamında Flaş Gelişme: Serbest Kaldılar

Köpek katliamında son dakika gelişmesi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Ankara 'nın Yenimahalle İlçe 'nesinde bulunan bir parkta köpeklerin katliamı ile ilgili gözaltına alınan 3 kişi hakkında karar verildi.  

Önceki gün yapılan inceleme sonrası gözaltına alınan 3 kişi emniyete getirildi ve emniyette ifadeleri alındı.

Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma Büro Amirliği tarafından Batıkent semtinde sokak köpeklerinin zehirlenerek öldürüldükleri iddialarını soruşturmak üzere oluşturulan ekibin çalışmaları sonucu gözaltına alınan L.Ö, M.D. ve A.G'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Emniyettki işlemlerinin sona ermesinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen ve adliyeye sevk edilen 3 kişi, savcılık ifadesini de verdi ve savcılık bu 3 kişiyi tutuklanma talebi ile Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

SERBEST BIRAKILDILAR

Savcının tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk ettiği 3 şüpheli hakkında karar verildi ve 3 şüpheli hakkında tutuksuz yargılama kararı verildi. 3 kişi serbest bırakıldı.

Ankara'da önceki gece Batıkent bölgesine minibüsle gelen kişilerin bıraktıkları tavuk etinden yiyen 16 sokak köpeği telef olmuş, bazıları da veteriner kliniğinde tedavi altına alınmıştı.

KAMUBULTENİ.COM | ANKARA