Ankara Sincan'da Aile Faciası! Hamam'da Korkunç Olay

Ankara Sincan'daki bir hamama giden 4 kişilik aileden anne ve kızı havuzda boğularak can verdi. Olay, Sincan'a bağlı Çatalca caddesi üzerinde bulunan bir hamamda meydana geldi.

Ankara Sincan'da Aile Faciası! Hamam'da Korkunç Olay

Elde edilen bilgilere göre, Anne 41 yaşındaki H.T., sürekli olarak gittiği hamama , bu sefer 8 yaşındaki kızı , eşi ve oğlunu da götürdü. Anne H.T. ve kızı 8 yaşındaki H.Y.T. , kadınlara özel bölümde hamama girerken, baba ve oğlu erkeklerin bölümüne girdi. Anne ve kızı henüz bilinmeyen bir sebeple hamamdaki havuzda boğularak can verdi.

O esnada hamamda bulunan iki hemşire, hamamın sağlık görevlisiyle birlikte anne ve kızına müdahale etti fakat tüm çabalara rağmen anne ve kız kurtarılamadı. Olayın yaşandığı esnada, hamamın erkek bölümündeki ve haberi aldığında boğulan anne  ve kızın müdahale için kadınlar bölümüne ulaştığı belirtilen hamamaın sağlık görevlisi Sebahattin Öztürk, kadınlar bölümüne ulaştığında iki hemşirenin müdahale ettiğini gördüğünü, sonrasında kendisinin de elinden geleni yaptığını fakat boğulan anne ve kızın kurtarılamadığını söyledi.

Hamam personelinin ihbarı neticesinde olay yerine polis ve sağlık ekibi geldi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.