Ankara Mamak'ta Bekçilere Silahlı Saldırı

Son dakika haberi: Ankara Mamak 'ta üç kişi bekçilere ateş açtı. GBT kontrolüne girmemek için kaçan ve bekçilere ateş açan gruptan bir kişi yakalandı.

Ankara Mamak'ta Bekçilere Silahlı Saldırı

Son dakika haberi: Ankara Mamak 'ta GBT kontrolündne kaçan kişiler bekçilere ateş açtı.

Önceki gün gece saatlerinde Durali Alıç Mahallesi Doğukent Caddesi üzerinde bulunan Dağlıca Şehitleri Parkı 'nda meydana gelen olayda,  devriye halinde olangece bekçileri, parkta bulunan 3 kişiden şüphelenerek yanlarına gitti ve GBT kontrolü yapmak istedi. Ekibin çağrısına uymayan 3 kişi, koşarak bölgeden  kaçmaya çalıştı.

ATEŞ AÇTILAR

Şüpheliler, GBT kontrolünden kaçarken bekçilerin üzerine tabancayla ateş açtı. Park içinde şüphelileri kovalayan bekçiler de havaya uyarı maksatlı ateşi açtı. DHA 'nın son dakika olareak geçtiği haberine göre; olayda şans eseri ölen ya da yaralanan kimse olmazken, yaşanan kovalamacada şüphelilerden Batuhan A. isimli kişi yakalandı, 2 kişi ise kayıplara karıştı.

ÇOK SAYIDA DESTEK EKİBİ BÖLGEYE GELDİ

Olay yerine çok sayıda destek ekibi sevk edildi. 2 şüphelinin peşine düşen polis ekipleri, ara sokakları didik didik aradı. Parkın etrafını emniyet şeridiyle kapatan polis, çevredeki mermi kovanlarını topladı. Gözaltına alınan Batuhan A., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Kaçan 2 şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA