Ankara'da Kuvvetli Yağış-İşte Ankara 18-19 Mayıs Hava Durumu

Ankara hava durumu nedir? Ankara 'da gök gürültülü sağanak yağış ne zamana kadar devam edecek? 18 Mayıs ve 19 Mayıs 2019 günü hava durumu nedir? İşte detaylar.

Ankara'da Kuvvetli Yağış-İşte Ankara 18-19 Mayıs Hava Durumu

Ankara 'da gök gürültülü yağmur.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamsında bazı bölgeler için gök gürültülü yağış uyarısı yapılırken Ankara 'da bugün yağış beklendiğine yer verildi. 

Açıklama şu şekilde;

"Yapılan son değerlendirmelere göre; 18.05.2019 Cumartesi günü, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri (Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu,Zonguldak ve Bartın ile Sinop, Ordu ve Samsun illerinin iç kesimleri), Marmara’nın doğusu (Bilecik, Sakarya, Kocaeli, Bursa’nın güney ve doğusu), Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar ve Eskişehir ile kuzey ve batı ilçeleri başta olmak üzere Ankara’da yerel olarak kuvvetli (20-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

ANKARA HAVA DURUMU

Ankara hava durumu şu şekilde;

Ankara 'da Pazar günü sabah saatlerinde yağmur beklenirken öğle saatlerinden sonra yağmurun yerini bulutlu havaya bırakması ve akşam saatlerine doğru havanın düzelmesi bekleniyor.