Ankara'da Komiser Yardımcısı Çift Arasında Feci Olay

Son dakika haberi: Ankara 'da tartışan nişanlı komiser yardımcısı çiftin bu kavgaları kanlı bitti.

Ankara'da Komiser Yardımcısı Çift Arasında Feci Olay

Son dakika haberi: Ankara 'da komiser yardımcısının feci ölümü.

Anadolu Ajansı 'nın aktardığı son dakika bilgisine göre, Ankara 'nın merkez Çankaya İlçesi 'nde Balgat semti İlhami Soysal Caddesi 'nde bulunan bir apartmanda oturmakta olan ve Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yaptığı öğrenilen komiser yardımcısı Hasan Hüseyin G, evlilik hazırlığında olduğu Ankara Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli komiser yardımcısı Yeliz Y. ile henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı  tartışmaya başladı.

Temmuz ayında dünya evine girmek için hazırlık yapmakta olan çiftin evde başlayan tartışması gittikçe uzadı. Hasan Hüseyin G 'nin ailesi nişanlı çifte dışarıda baş başa konuşmaları tavsiyesinde bulundu ve bu tavsiye üzerine çift dışarı çıktı. 

Dışarı çıkan çift, otomobile bindi ve burada tartışmaya devam etti. Tartışmanın otomobilde de devam etmesi sonrası Yeliz Y. üzerinde taşıdığı beylik tabancası ile nişanlısına ateş etti sonra beylik tabancasını kendine doğrultarak ateş açtı. 

Silah sesi üzerine dışarı olay yerine koşan Hasan Hüseyin G 'nin ailesi oğlu ve nişanlısını kanlar içinde araç içerisinde buldu.

Ailenin çığlık sesleri üzerine olay yerine koşan çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Servis ve polise haber verdi.

İhbar üzerine  kısa süre içinde olay yerine gelen polis ile sağlık ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı ve komiser yardımcılarına müdahale etti. 

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler otomobilin ön sağ koltuğunda oturan Yeliz Y'nin cansız bedeni ile karşılaşırken, direksiyon başındaki Hasan Hüseyin G 'nin ağır şekilde yaralandığını belirledi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından komiser yardımcısı Hasan Hüseyin G. ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.

Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz da hastaneye gelerek yaralı polis memurunun durumu hakkında bilgi aldı.

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA