Ankara'da Feci Olay: Çocuklarının Gözü Önünde Korkunç Olay

Son dakika haberi: Ankara Keçiören 'de feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre şiddet gördüğü için sığınma evine giden kadın, eşyalarını almak için eve döndüğünde dehşeti yaşadı.

Ankara'da Feci Olay: Çocuklarının Gözü Önünde Korkunç Olay

Ankara 'da feci olay: Karısını çocuklarının gözü önünde öldürdü.

45 yaşında olduğu öğrenilen İdris B., isimli kişi, şiddet gördüğü için sığınma evine yerleşen 37 yaşındaki karısı Ayten B. 'yi pompalı tüfekle öldürdü ve sonra intihar etti.

Edinilen son dakika bilgilerine göre, bugün öğle saatlerinde Ankara 'nın merkez Keçiören ilçesi Kuşçağız Mahallesi 'nde meydana gelen feci olayda, evlere temizliğe giden Ayten B. isimli kadın, 4 çocuğunun babası olan ve kağıt toplayıcısı olduğu öğrenilen İdris B. 'nin kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla bir süre önce evi terk etti ve sığınma evine giderek yerleşti. 

Sığınma evine yerleşen Ayten B., eşyalarını almak için bugün sabah saatlerinde eve döndü. Eve gelen Ayten B., evde bulunan eşi İdris B. ile tartıştı. Sözlü olarak başlayan tartışma sırasında İdris B., evde bulunan çocuklarından birinin gözü önünde pompalı tüfeği aldı ve eşine ateş etti, ardından aynı silahı çenesine dayayıp tetiği çekti ve intihar etti.

Silah seslerini duyan komşularının ihbar etmesi üzerine adrese, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa süre içinde bölgeye gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Ayten ve İdris B. çiftinin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Polis ekipleri, evin çevresinde önlem alarak içeride inceleme yaptı.

Kamubulteni.com  | Ankara