Vekillerden Erdoğan'a: "Züğürt Ağa'ya Döndük" (Züğürt Ağa Ne Demek?)

Önceki gün düzenlenen kahvaltıda Milletvekillerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan 'a Bakanlarla ilgili söylediği sözler gülüşmelere neden oldu.

Vekillerden Erdoğan'a: "Züğürt Ağa'ya Döndük" (Züğürt Ağa Ne Demek?)

Milletvekilinden Züğürt Ağa benzetmesi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sornası G20 Liderler Zirvesi 'ne katıldı. Liderler Zirvesi sonrası yurda dönen  Cumhurbaşkanı Erdoğan, son günlerde  60-70 gruplar halinde milletvekilleri ile görüşme yapmaya , seçim sonuçlarını değerlendirmeye ve milletvekillerinin görüşlerini almaya devam ediyor.

Dün 3. kez milletvekilleri ile görüşüp görüşlerini alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu görüşmede vekillerin taleplerini aldı. 

Görüşler sırasında  bir milletvekilinin Züğürt Ağa örneğini vermesi  toplantı sırasında gülüşmelere neden olmuş.

Kahvaltıda söz alan bir vekil, "köyü elinden alınmış Züğürt Ağa 'ya döndük bakanların hiçbiri telefonlarımıza çıkmıyor. Bir ağırlığımız kalmadı" demiş.

"İLK KABİNEDE BAKANLARA ANLATACAĞIM"

Toplantıda gülüşmelere neden olan örnekten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan da ilk kabine toplantısında Züğürt Ağa örneğini bakanlara anlatacağım demiş.

ZÜĞÜRT AĞA NE DEMEK?

Züğürt Ağa , Şener Şen 'in başrolünde oynadığı Türk sinemasının kült filmlerindendir. 

Feodal yapidan kapitalizme geçişteki çarpikliklari ve zorluklari ele aliyor. Ayrica köyden kente göçünde zorluklari çok iyi işlenmiş..

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA