Flaş: Erdoğan'dan İdam Açıklaması

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan 'dan idam gelecek mi ? sorusu hakkında son dakika açıklaması geldi.

Flaş: Erdoğan'dan İdam Açıklaması

Son dakika haberi: Erdoğan 'dan idam açıklaması.

Erdoğan yaptığı açıklamasına terörle mücadele mesajı ile başladı.  "Ülkemizin ve milletimizin bekası için gözlerini kırpmadan hayatları eda eden Trabzonlu şehidimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Hiçbir şehidimizin tek damla kanı, hiçbir kahramanımızın fedakarlığı boşa gitmemiştir, gitmeyecektir. Dün ve bugün 22 teröristi içeride dışarıda öldürdük." diyen Erdoğan "PKK'ya terör örgütü diyemeyen Meclis'teki uzantılarına sandıkta gereken dersi verelim." ifadelerini kullandı.

İDAM AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz gün yaşanan Emine Bulut olayı sonrası ilk açıklamasını  yapan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan , idam ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"İdam kararını benim Cumhurbaşkanı olarak tek başına verme yetkim yok. Bu parlamentodan gelecek. Parlamentodan geldiği zaman benim onaylama yetkim var. Ben onaylayacağımı daha önce size söyledim. Son Emine Bulut hanımefendi ile ilgili olay yenilir, yutulur bir olay değildir. Bu ciddi bir vahşettir. Alçaklıklar, adiliktir buna ne derseniz deyin az kalır. Ben babasıyla görüştüm. Tabi ki bunu vicdanımızda kabul etmesi, hukukun da kabul etmesi mümkün değil”

Sizce idam gelmeli mi? Yorum kısmı aşağıda >>

GELİŞMELERDEN ANLIK HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN