Erdoğan: "Göreve geldiğimizde arabası olmayanların şimdi birçok yerde iki arabası var"

AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli ifadeler kullandı.

Erdoğan: "Göreve geldiğimizde arabası olmayanların şimdi birçok yerde iki arabası var"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar.

AK Parti İl Başkanları ile düzenlenen toplantıya katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Bugün AK Parti'nin kapısından giren herkese bu yol sonuna kadar açıktır. Bu makamlar kimsenin tapulu malı değildir.

Bugün de bölgemizde ve dünyada tüm çalışmalarımızı toprak fıtratına uygun olarak yürütmenin gayreti içindeyiz. Ak Parti'nin siyaset ve insan mayası da işte budur. Maya sağlam olunca ortaya çıkan kadro da ahlaklı, kaliteli oldu. Birlikte inşa ettiğimiz bu parti önümüzdeki yarım asırda da ülkemize hizmet edecektir."

Özellikle il ve ilçe başkanlarımıza bir hususu hatırlatmak istiyorum. Sizlerden hiç vakit kaybetmeden şehirlerinize döner dönmez 2001 yılından bu güne kadar partimizde görev alan her bir kardeşimize mutlaka ulaşmanızı istiyorum. Bu kardeşlerimizin gönüllerini almanızı, sıkıntılarına çözüm aramanızı, kendileriyle irtibatı asla kesmemenizi özellikle talep ediyorum. Ak Parti'ye gönül verenleri kucaklamak demek milletimizin yarısından fazlasını bu çemberin içine almak demektir. Geri kalan Kısıma ulaşmak çok daha kolay ve etkili olacaktır. Milletvekillerimizin seçim bölgelerindeki faaliyetlerini bu doğrultuda ilerletmeleri gerekiyor. Kalbine dokunmadığımız birey bizim değildir. Bu anlayışla vaktimizin büyük bir bölümünü bu hedefe ulaşmak için ayırmamız şarttır. AK Parti halka tepeden bakan, kendi çıkarından başka bir şey düşünmeyen siyasetçilerin yeri değildir. Ak sini düşünen varsa yanlış yerde olduğunu bilmelidir."

GÖREVE GELDİĞİMDE EVİ ARABASI OLMAYANLARIN ŞİMDİ İKİ ARABASI VAR

Göreve geldiğimizde evinde arabası dahi olmayan benim halkım benim vatandaşım bugün bırakın bir arabayı birçok yerlerde artık bir araba iki araba evlerimizde var."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA