Erdoğan'dan Yeni Parti Kuracaklar Hakkında Flaş Açıklama

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı 'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan , eksilen üye sayısına dair rakamlar verdi ve isim vermeden yeni parti kuracaklara sert tepki gösterdi.

Erdoğan'dan Yeni Parti Kuracaklar Hakkında Flaş Açıklama

Erdoğan 'dan yeni parti kuracaklara sert sözler.

AK Parti Genel Merkezi 'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı' na katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin konuları değerlendirdi..

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

"AK Parti milletimiz tarafından kurulmuş ve bugüne kadar da milletimizin desteği duası sayesinde ayakta kalmış bir parti. Milletimizden başka yaslanaak hiçbir dayanağımız yoktur. Hiçbir şehrimizin fitne tacirlerine prim vermeyeceğine inanıyorum. Milletimiz bizden hizmet bekliyor."

ÜYE SAYISINDA 290 BİN KİŞİLİK AZALMA

"Üye sayımızda yüzde 95'den fazlası vefatlardan kaynaklanan 290 bin kişilik eksilme olduğunu gördük. Kongre hazırlıkları çerçevesinde delege listelerinin yenilenmesi ilçe ve il kongrelerinin yapılması gerekiyor. Partimizin 10 milyonun üzerinde üyesi var. Böyle büyük bir üye kaydına mensup bir başka parti söz konusu değil."

KİBİRLERİ BOYLARINI AŞANLAR..

"AK Parti sürekli kendini yenileme tazeleme kabiliyetine sahip olmasıdır. AK Parti ailesini daha da büyütecek saflarımızı hem genişletecek hem de daha sıklaştıracağız. Ülke genelinde hizmet eden dava adamlarının emeğini, kibirleri boylarını aşanların kaprislerine feda etmedik, etmeyeceğiz. Partimize hizmet etmiş hiçbir arkadaşımızı bu safın dışında bırakmayacağız. Yeni isimlerle yeni değerlerle kadrolarımızı tahkim edeceğiz."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA