Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Her Şeye Düşmanlık Etmeyi Muhaliflik Sanıyorlar

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kaymakamlarla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Her Şeye Düşmanlık Etmeyi Muhaliflik Sanıyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Her Şeye Düşmanlık Etmeyi Muhaliflik Sanıyorlar

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kaymakamlarla bir araya geldi. Burada kaymakamların görev yaptıkları ilçelerin Cumhurbaşkanı konumunda olduğunu söyleyen Erdoğan, kaymakam olarak görev yapan kamu görevlilerinin telefonlarının asla kapalı olmaması, vatandaşla sürekli irtibat halinde olması gerektiğini söyledi. 

Fazıl Say konserine gidişiyle ilgili gelen eleştirilere de değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir kesimin sürekli gerginlikten beslendiğini, Türkiye'de sanatçı ayrımı yapılmadığının en büyük göstergelerinden birinin bu hareket olduğunu ifade ederek, "Ülkemizde sosyal gerilimi düşürecek çabalar bazılarını çok öfkelendiriyor. Bu kesimler kendi ipoteklerinde olduklarını düşündükleri alanlarda başkalarının varlık göstermesini söz söylemesini kabul edemiyor. Bunlara göre sanatçı kendilerine hizmet ettiği sürece sanatçıdır. Kalıplarına sığmayan herşeye düşmanlık etmeyi muhaliflik sanarlar. Biz milletimizin safında yer alarak yolumuza devam edeceğiz. Geçtiğimiz haftalarda ülkemizin yetiştirdiği dünya çapındaki sanatçılarımızdan Sayın Fazıl Say'ın konserine iştirak ettik. Aynı gün ülkemizi ziyaret eden ABD'li senatör Graham'ı da davet ettim. Bu konserde gerçekten güzel bir müzik ziyafetini yaşadık. Cumhurbaşkanı olarak ülkemizi uluslararası alanda temsil eden sanatçımızın yanında yer almaktan memnuniyet duydum.Ancak malum kesimler, daha konser daveti şahsıma ulaştığı andan itibaren büyük bir linç kampanyası başlattılar. Şahsıma ve konsere katılan herkese edebe ahlaka ve vicdana sığmayacak laflar ettiler. Bizim gelenekli sanatlarımızla modern sanatlara verdiğimiz değer ortadadır. Sanatçılarımız arasında ayrım yapmadığımız gibi sanat türleri arasında da ayrım yapmıyoruz." dedi.

KAYNAK: MEMURLAR.NET