AK Partili Vekiller: "Zamları Vatandaşlara Anlatamıyoruz"

Son dönemlerde art arda gelen zamlar AK Parti 'nin Kızılcahamam kampında gündeme geldi. Milletvekilleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, zamları vatandaşlara anlatamadıklarından yakındı.

AK Partili Vekiller: "Zamları Vatandaşlara Anlatamıyoruz"

AK Parti 'den zam açıklaması.

Son dönemlerde hemen hemen tüm ürünlere, faturalara gelen zamlarla ilgili AK Parti 'nin Kızılcahamam kampında bir görüşme yapıldı. Bölgeden edinilen kulis bilgisine göre, Milletvekilleri, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın katıldığı toplantıda "Enflasyon düştü deniyor. Ama sürekli zam geliyor. Zamları vatandaşa anlatamıyoruz" diyerek durumu iletti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül milletvekillerine sunum yaparken, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da yeni sistemin bir yılını değerlendirdi ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

ENFLASYON DÜŞÜYO AMA ZAMLAR GELİYOR..

Bölgeden edinilen son dakika bilgilerine göre AK Partili Milletvekilleri, Erdoğan 'ın  da bulunduğu bir toplantıda "Enflasyon düştü deniyor. Ama sürekli zam geliyor. Zamları vatandaşa anlatamıyoruz" dedi.

ERDOĞAN 'IN CEVABI

Erdoğan bunun üzerine "Sayın Bakan yanıtlasın" diyerek Albayrak'a söz verdi. Albayrak, ekonomideki dengeleme sürecinin devam ettiğini belirtti.

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA