Travesti Arkadaşının Yanına Giden Kişiye Eşi ile Oğlundan Saldırı

Adana 'da travesti arkadaşının yanına giden kişi, eşi ve oğlunun saldırısına uğradı. Oğlunun defalarca bıçakladığı adam olay yerinde öldü.

Travesti Arkadaşının Yanına Giden Kişiye Eşi ile Oğlundan Saldırı

Flaş haber: Adana 'da meydana gelen olayda travesti arkadaşının yanına giden kişiyi oğlu ve karısı öldürdü.

Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre 59 yaşındaki Ramazan T. isimli kişi, travesti olduğu öğrenilen 54 yaşındaki Ercan Z. isimli arkadaşının evine gitti. Bu sırada Ramazan T'nin 29 yaşındaki oğlu Ali T ile annesi Saliha T onu takip etti.

59 yaşındaki adam, belli bir süre yürüdükten sonra bir apartmanın zemin katında bulunan daireye geldi. Buraya annesi Saliha T. ile giren Ali T., babası Ramazan T. ’ye saldırdı ve onu vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Saliha T. ile Ali T. Ramazan T 'yi bıçakladıktan sonra olay yerinden hızla kaçtı. Ercan Z. ise olayı sağlık ve polis ekiplerine ihbar etti.

HER YERDE ARANIYORLAR

İhbar üzerine kısa süre içinde olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ramazan T. ’nin  bıçak darbeleri sonrası hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olayın görgü tanığı olan Ercan Z. ise ifadesi alınmak üzere polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Ramazan T. ’nin cansız bedeni, olay yerinde yapılan  incelemelerin ardından otopsi işlemleri yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayı gerçekleştiren Ali T. ile yanında bulunan annesi Saliha T., polis ekiplerince her yerde aranıyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ADANA